Lady Kitty lehet Diana hercegnő reinkarnációja?

2017. május 29., hétfő




Bizonyíték a kozmikus körforgásra, vagy "csak" egy megdöbbentő véletlen?

Egyre többeknek tűnik fel, hogy van valami elképesztő hasonlóság a néhai, és méltán híressé vált, Diana hercegnő, és unokahúga között.

Nem csak külsőleg sok a közös vonás, de egyre inkább kezd hasonló utat bejárny Lady Kitty, mint annak idején Diana hercegnő.

Ő volt a valaha volt talán leghíresebb hercegnő a világon, a modern érában. A királyi uralkodó családból ugyan némileg kilógott, mégis hihetetlenül jó szíve volt, és rengeteget jótékonykodott, és meg akarta oldani a világ nagy problémáit.

Annak idején Lady Dianaként lett híres. De akkor lett igazán felkapott, amikor alig 20 évesen Károly Herceg eljegyzete őt.

Egyszerre volt karizmatikus, ígéretes tehetség, és nagyon a szívén viselte a világban zajló gonoszság megszüntetését. Rengeteget küzdött a szegénységért, és az emberi jogokért is.

Aztán váratlanul, 1997 augusztus 31-én meghalt egy máig tisztázatlan autóbalesetben. A balesetet követően rengeteg különféle teória látott napvilágot arról, hogy szándékosan tették el láb alól.

Úgy tűnik, Diana reinkarnálódhatott, legalábbis ez az új teória kezdett el terjedni az emberek között.

Ugyanis Lady Kitty, Diana hercegnő öccsének lánya hasonló életutat kezd bejárni, és nagyon hasonlít rá mind fizikailag, mint jellemileg.

Lady Kitty Eleanor Spencer sokáig elbújt a sajtó elől, egészen addig, míg Dél-Afrikában meg nem kezdte tanulmányait a Fokvárosi Egyetemen. Pszichológiát és politológiát is tanult, és konyít az irodalomhoz is.

A 26 éves lány megdöbbentő hasonlóságokat mutat a néhai hercegnővel. Egyes médiumok szerint nem véletlen, hogy Lady Kitty ennyire szeret közvetlen lenni az emberekkel, és nyitott a világ dolgaira, és arra, hogy másokon segítsen.

Szerintük az egykori Diana szelleme annyira erős volt, hogy Kittyn keresztül fejezi be azt, amit annak idején elkezdett.

Nagyon sok időt szán jótékonykodásra. A Vanity Fair úgy tudja, hogy a fiatal lány a Centrepoint nevű szervezet nagykövete, amely a hajléktalanokat segíti.

Nem véletlen, hogy sokaknak tényleg Diana hercegnő jut róla eszébe. A kérdés már csak az, hogy valóban igazak lehetnek-e azok a teóriák, miszerint Diana az ő testében reinkarnálódott?

Sokak szerint ez eleve képtelenség, mivel Lady Kitty már élt, és a világon volt, mikor Diana hercegnő meghalt. Mások viszont úgy vélik, Diana szelleme, mint egyfajt intuíció, megszállta Lady Kittyt, aki ettől a "szellemtől", vagy inkább eszmétől vezérelve alakítja életét és pályafutását.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség megmagyarázhatatlan történelem reinkarnáció diana hercegnő


Megtekintések száma: 122231





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet