Láttál már igazán profi fotókat egy utasszállítóról készítve?

2017. február 8., szerda




Ez a holland pilóta zseniális képeket készített repülőútjai során.

Christiaan van Heijst eddig nem sokan ismerték, ám fotóinak hála lassan világhírűvé növi ki magát. Pedig csak egy egyszerű pilóta. Már ha lehet ilyet mondani egy olyan emberre, aki minden nap egy Boeing 747-es utasszállítót vezet

Elmondása szerint egyáltalán nem olyan unalmasak a repülőutak, mint ahogyan azt a legtöbb utas érzékeli. Ha megfelelő időszakban szállnak az égen, és a megfelelő helyen járnak, akkor is ugyanis csodát láthatnak.

Christiaan nem haboz, azonnal fotóz, mikor egy-egy ilyen égi csodát lát, miközben a géppel a felhők között halad. Mindössze csak 33 éves, mégis igen látványos dolgokat élt már át a felhők felett.

Azt mondja, sokkal többet látott már, mint bárki, aki a Földön "él". Nem sok embernek adatik meg, hogy felülről tekintsen le a világra, és bizonyos jelenségeket csak itt tud megfigyelni.

Egyértelmű, hogy az északi fény, vagy a napfelkelte, de a csillagos égbolt, vagy a villámok által megszórt hatalmas viharfelhők látványa igazán egyedi.

Főleg az utasszállító ablakából tekintve. Ebből a szögből minden más, minden sokkal csodálatosabb.

Ha odafent van az ember, akkor a pilóta szerint kiesik a világ dolgaiból, és képes valóban egyedül lenni saját magával, egy másik világban.

Christiaan képei az elmúlt években bejárták az internetet, és így a világot, és rendre készíti a csodálatosabbnál csodálatosabb képeket a világunkról, ahogyan ő látja. odafentről.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség hihetetlen emberek hihetetlen helyek


Megtekintések száma: 30032





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet