Látványos illusztrációk arról, hogy nézhettek ki az ősi idegenek

2016. november 15., kedd




Több ezer évvel ezelőtt, az ősi emberi népcsoportoknak csak kövek, és föld állt rendelkezésükre ahhoz, hogy megörökítsék a Földünkre látogató idegen fajokat. 

Egy tehetséges illusztrátor most újragondolta ezeket az ősi ábrákat, és megmutatta, hogyan is nézhettek ki!

Az ősi idegeneknek nem csak a létezése körül van nagy vita a tudomány és az ősi elméletekben hívők között, hanem abban is, hogy hogyan is nézhettek ki.

Ma már egyre több embernek nyílik fel a szeme, és kezd hinni abban, hogy a Földet annak idején nem csak az ember népesítette be, és uralta. Ahogyan az sem véletlen, hogy ilyen magas technológiai fejlettségi szintet értünk el.

Ebben segítségünkre voltak evolúciós és történelmi fejlődésünk során a csillagok közül idelátogató „istenek”, akiket a különböző kultúrák egymástól eltérően jelenítettek meg.

Mivel korlátozott számban álltak rendelkezésükre olyan eszközök, melyekkel átadhatták volna, hogyan is néztek ténylegesen ki a lények, rengeteg kérdés maradt fenn ezzel kapcsolatban.

Egy nagyon tehetséges illusztrációkkal és egyéb rajzokkal foglalkozó férfi, Klaus Wittman olyan bámulatos alkotásokat tett közzé, melyeken megkísérelte megmutatni, hogyan is nézhettek ki a valóságban az ősi Földre látogató idegen civilizációk képviselői.

Egyszerűen zseniális, ahogy megálmodta nekünk azokat a lényeket, melyekről még ma is oly sok vita és eszmefuttatás jelenik meg mindkét tábor háza táján.

Így, valóságos formába öntve sokkal inkább tűnnek úgy, mintha jövőből érkezett emberek lennének. Ez is egy létező elmélet, miszerint az idegenek valójában nem mások, mint a jövőből érkezett emberi faj egyedei.

Napjainkban több jövőkutató is azt állítja, hogy a jövőben az emberiség valószínűleg saját istenévé fog válni. Nem vagyunk messze attól, hogy fajok tulajdonságait módosítsuk kedvünkre, vagy új életet és élőlényeket teremtsünk a semmiből. 

Ha ez bekövetkezik az évszázad végéig, akkor attól a ponttól kezdve már mi magunk is istenekké válunk bizonyos értelemben. A nagy kérdés csak az tehát, hogy mikor leszünk képesek az időben is utazni.

Ugyanis az emberiség feltalálja az időutazást is a jövőben, így lehetséges az, hogy az őskorba visszautazva saját fajunk fejlődését segítsük, ahogyan azt a különös teória szerinte tettük korábban.

rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 131065





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet