Lebegő embert vettek filmre Kínában: ami azonban a felvétel közben történt, még megdöbbentőbb volt!

2017. szeptember 24., vasárnap
Sokan nem találnak szavakat az esetre.

Sokkoló felvétel látott napvilágot. Az eset egy kínai nagyvárosban történt, egy vihar során.

Valaki épp a vihart akarta felvenni, amikor valami olyasmit pillantott meg, ami minden fizikát, és tudományt meghazudtolt, amit valaha tanítottak neki.

Arról van ugyanis szó, hogy egy az égen lebegő embert látott, aki minden segédeszköz és készülék nélkül lebegett az égen.

Mintha valamilyen különleges erő lévén tudott volna levitálni.

A lebegő ember látványára többen is felfigyeltek a kamerás körül, és az utcákon. Valósággal sokkot kaptak, ugyanis ami ezután következett, arra senki sem számított.

Az ismeretlen levitáló alakba ugyanis belevágott a villám... Ráadásul többször is egymás után!

Arról nem tudni, hogy ki volt az ismeretlen lebegő ember, sem azt nem tudni, hogy hogyan lebegett - segédeszközzel, melyet jól elrejtett, vagy paranormális módon - de sokan nem értik, miért éppen egy nagy vihar kellős közepén merészkedett ki.

Egyesek szerint az eset egy korábbi ügyhöz kapcsolódhat.

Annak idején ugyanis egy orosz tudós, találta fel egy antigravitációs készüléket. Viktor Gebennyikov azonban váratlanul - és rejtélyes körülmények között - meghalt, a találmányának pedig nyoma veszett...

Sokan azt sejtik, hogy talán éppen az ő kísérleti eszköze került valakinek a birtokába, mások viszont paranormális jelenséget sejtenek a háttérben, megint mások egyszerű trükknek gondolják a dolgot.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen megmagyarázhatatlan bizarr


Megtekintések száma: 118879

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet