Lebegő entitást fotóztak le Peruban?

2017. május 27., szombat




Egy fotón tűnt fel a titokzatos valami, melyről még a fotó készítője sem tudja, hogy mi lehet.

Peruban egy fotós nem is gondolta, hogy olyan világraszóló képet fog készíteni, amit mindenhol be fognak mutatni.

No, nem azért, mert annyira remek vagy művészi lenne, hanem azért, mert valami olyat sikerült által lencsevégre kapni, amit azelőtt soha nem láttak.

Egy olyan különös, félig ember, félig madárszerű lényt, ami a levegőben lebeg a fénykép elkészültének pillanatában.

A legfurább az egészben az, hogy ténylegeseb hasonlít egy emberre, ugyanakkor egy madárra is, viszont egy madárhoz képest óriási méretekkel rendelkezik. A felvétel készítésének pillanatában a helyszínen lévő szemtanúk semmit sem érzékeltek a fejük felett.

Mintha ott sem lett volna ez a valami.

Pedig szinte 100%, hogy ott volt, mert a fotót megvizsgáló szakértők szerint a fotó nem manipulált, tehát az a valami, ami képen látható, valóban jelen volt, mégsem fordított rá senki nagyobb figyelmet.

De vajon mi lehetett? Egy ősi perui szellem?

A perui legendák szerint ugyanis az ősök szelleme időnként megjelenik egyes vidékeken, hogy a palackból kiszabadult rossz lelkeket hajkurásszák, és próbálják visszaterelni őket oda, ahová valók.

Mások szerint a molyember látható rajta, megint mások úgy gondolják, hogy csak egy a fényképezőgéphez közel elrepülő rovar lehetett, mely kicsi volt, de mivel közel volt, azt az illúziót keltette, mintha a messzi távolban repülne valami.

Akad egy olyan feltételezés is, miszerint egy a kreatúra alatt álló, felfelé néző alak lehet a ludas a dologban, mert olyan, mintha ezt a valamit nézné.

Talán köze lehet a lénynek a szintén Peruban található Nazca vonalak egyik ábrájához?

Akik ezt a teóriát valószínűsítik, észrevették - vagy látni vélik - hogy mintha vékony drótokkal mozgatná ezt a valamit, ami valamiféle levegőbe emelkedő léggömb, vagy szerkezet lehetett.

A fotós szerint azonban a szokatlan valami mindösszesen egy röpke pillanatra volt jelen, utána eltűnt, és a további fotókon sem volt már rajta.

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál összeesküvés kriptid kriptozoológia


Megtekintések száma: 290026





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet