Lebegő gömb jelent meg Los Angeles felett: egy helikopter körözött körülötte!

2017. szeptember 3., vasárnap
Bizarr jelenet játszódott le az égen.

Rejtélyes ufót filmeztek le nemrég Los Angeles felett. Az ufó nem volt más, mint egy óriási, fémes gömb, mely a levegőben lebegett több percen át teljesen mozdulatlanul, majd lassan manőverezni kezdett az égen.

Percekkel később pedig egy fekete helikopter is megjelent, és közvetlenül a közelébe került, majd elkezdett körözni körülötte.

A videóra is felvett jelenségre senki sem tud magyarázatot.

Egyesek szerint egy igazi földönkívüli tárgy lehetett, a helikoptert pedig kirendelték, hogy közelebbről megvizsgálja. Egy másik teória szerint egyfajta befogás történhetett.

A NORAD aktáiból tudjuk, hogy több esetben is vizsgálták ufókat, sőt, néhány alkalommal konkrét befogások történtek. A befogások során a földönkívülinek vélt járműveket kisebb repülőgép flottákkal kerítették be, és kényszerítették megállásra, extrémebb esetben ki is lőtték őket.

Számítógépes trükk nem lehet, mert az nem magyarázná meg, miért körözne a levegőben a helikopter.

Mások azt vetették fel, hogy talán egyléggömb, de ez esetben sem érti senki, hogy akkor miért lebegett nagyon sokáig mozdulatlanul az égen.

Lehetséges, hogy egy földi légkörben megjelenő nem emberi objektummal szemben lépett fel a helikopter? Talán egy kozmikus határátlépővel volt dolgunk?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 35874

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet