Lebegő idegen szerkezetet fotóztak Utahban

2016. szeptember 15., csütörtök




Egy férfi egy házak felett hang nélkül lebegő sötét, korong alakú tárgyról készített egymás után több felvételt is. Az esetnek több szemtanúja is volt, a városban mások is látták a különös járművet. Egy másik világból érkezett idegen technológia?

Salt Lake City lakosai különös jelenséget tapasztaltak éjjel.

Egy fekete, korong alakú tárgy tűnt fel az égen, mely hangtalanul lebegett át a házak felett a horizonton, majd váratlanul háromfelé hullott, és később újra egyesült.

Szemmel láthatóan mindhárom darabját irányították, számomra egyértelműen mesterségesnek tűnt, méghozzá nem emberi járműnek

– nyilatkozta egy helyi szemtanú.

Fényképek készültek az esetről

Az esetet több tucatnyian látták, egy férfinek pedig sikerült több viszonylag közelebbi képet készítenie az azonosítatlan objektumról.

Először egy sötétebb felhőnek hitték az emberek, azonban mikor gyorsan pozíciót változtatott, már mindenki számára világos volt, hogy ez valamilyen mesterséges szerkezet.

Az beszámolók és megfigyelések szerint úgy tűnt, hogy a tárgy egyre gyorsabb sebességgel halad, és Ogden felé vette az irányt.

A fotókon jól látszik, hogy a tárgy korong alakú, nem hasonlít egyetlen ma ismert repülőre, kémrepülőre sem.

Az is különös, hogy nem volt rajta egyetlen megkülönböztető jelzés, vagy világítás sem. Teljesen éjfekete volt.

Hogy tényleg idegen technológiával hajtott jármű volt-e azt senki sem tudja, jelenleg a felvételeket több szakember és ufó hívő elemzi.

Egy azonban biztos: a semmiből tűnt fel, mintha csak egy portálból lépett volna elő, és viszonylag váratlanul tűnt el szintén a semmibe…

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés repülő csészealj


Megtekintések száma: 115028





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet