Lebukott a NASA? Megpróbálták kitakarni, ahogy a háttérben egy korong alakú tárgy száguld el az ISS mellett!

2017. június 15., csütörtök
A felvétel, mely tényleg nyilvánvalóvá teszi mindenki számára, hogy valamit rejtegetnek előlünk?

A NASA-ról igen gyakran mondják, hogy tudhat valamit a világűr sötétjével kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, hogy valóban létezhetnek-e idegenek.

Sokak szerint mély hallgatásuk a különféle, a Nemzetközi űrállomás körül történő anomáliákkal kapcsolatban sokat mondó.

Az elmúlt években ugyanis számos alkalommal lehetett különféle bizarr alakú fénylő tárgyakat észlelni az egyes felvételeken, melyeket az ISS-ről készítettek. Sőt, az élő videó adások mindig rendre megszakadtak, amikor valami furcsa tűnt fel a Föld körüli űrben, az ISS körül.

A NASA ezeket a rejtélyes adásszüneteket soha nem magyarázta meg, holott nyilvánvaló volt, hogy miért csinálták, hiszen mindig, több ízben is akkor szakadt meg az adás, amikor ezek az azonosítatlan objektumok, azaz ufók feltűntek.

Előkerült egy felvétel, szintén az ISS-ről, melyen megdöbbentő dolgot látni: mégpedig azt, hogy a NASA egyik űrhajósa lebukik azzal, hogy megpróbál valamit kitakarni a képből.

A helyzet azonban az, hogy ez látványosan nem sikerül neki. Az ominózus részletet 1:50-től lehet megtekinteni!

Éppen egy űrsétán van az egyik asztronauta, és a dokkolást készítették elő, amikor a videón jobb oldalt valami elhúz a háttérben. Ez a valami jól láthatóan korong alakú, és fénylik, vagy fémes borítású, amin a Nap fénye csillan meg.

A következő pillanatokban aztán visszafelé is elrepül ez a valami. Ekkor, éppen ebben a pillanatban a NASA űrhajósa megpróbálja kitakarni a képből ezt a valamit, de nem egészen sikerül neki, és már túl későn is cselekszik.

Nyílt lebukás? Miért volt szükség a kitakarásra? Mi lehetett az oka, és valójában mi volt az, ami a háttérben fénysebesen elrepült?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés iss


Megtekintések száma: 76113

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet