Legalább 50 éve nem voltak orvosnál, akik ezt rendszeresen fogyasztották!

2018. november 17., szombat
Egy csodanövény védi meg az emberi szervezetet. Dédmamáink is ismerték, és esküdtek rá, hogy amikor rendszeresen fogyasztották, évtizedekig nem látták az orvost, és a betegségeket csak hírből ismerték.

Létezik egy olyan értékes zöld növény, mely elképesztően erős egészségügyi hatásokat tud kifejteni az emberi testre. Olyannyira, hogy sokan csodaszerként gondolnak rá.

Ez nem véletlen, mert rengeteg tapasztalati beszámoló született róla, és sokan esküsznek rá, hogyha rendszeresen fogyasztjuk, akkor mindennel szemben védelmet élvezhetünk, és soha, vagy csak nagyon ritkán leszünk betegek.

Vannak, akik 50 éven át nem voltak orvosnál, és azt állítják, hogy akkor kezdődött ez az egész, amikor először találkoztak a recepttel.

Sokan az antibiotikum allergiájuk miatt találkoztak vele, míg mások célirányosan természetes remediák után vadászva találtak rá a bojtorjánra. A közönséges bojtorján egy olyan elfeledett gyógyhatású növény, melyről napjainkban csak keveset beszélünk, holott erősebb, mellékhatásmentes hatást fejt ki, mint egy modern gyógyszer.

A leveléből kipréselt friss lé, és a gyökere antibiotikus hatással rendelkezik, de hatékony gyulladásgátló, immunrendszer szabályozó, és vértisztító is egyben.

A bojtorján nagyon hatásos makacs kiütések, pattanások, de ekcéma ellen is.

Az elkészítése roppant egyszerű: vágjuk apróra, majd forrázzuk le 2 csésze forró vízzel, és hagyjuk állni egy időre. Amikor lehűlt, akkor mossuk le vele a problémás területet, de belsőleg is felhasználhatjuk.

Egy evőkanál szárított bojtorjángyökeret áztassunk 3 órán keresztül 1 csésze felforralt vízben, majd szűrjük le. Ezt elfogyasztva egy hét alatt kifejti a hatását, ami védhet minket egész égben, ha rendszeresen fogyasztjuk, még a téli időszakban sem dönthet le minket a nátha.

Néhányan kipróbálták már daganatos megbetegedések esetében is, nagy hatásfokkal.

Ez esetben csak olyan gyökeret használjunk, amelyik még nem virágzott ki. A kúra 21 napig tart, majd ősszel ismételjük meg. Fogyasszunk bojtorján és sárgarépa levet 1:5 arányban, naponta háromszor 100 ml-t, főétkezések előtt 20 perccel.

Ha ezt megteszed, a betegségeket onnantól kezdve lehet, hogy te is csak hírből fogod ismerni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód természetes remediák


Megtekintések száma: 13345

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet