Lehullt a lepel a Pentagonról: óriási mennyiségű fegyvert szállítanak Szíriába, közben minden dokumentumot megsemmisítenek!

2017. szeptember 14., csütörtök




Valójában kinek az oldalán áll Amerika?

Úgy néz ki, hogy végleg leleplezték a Pentagont? Ha igazak azok a dokumentumok és jelentések, melyek nemrég napvilágot láttak, akkor Amerika már nem lehet tudni, melyik oldalon áll, és mit is akarhat valójában.

Arról van szó ugyanis, hogy néhányak egy jelentés keretében fellebbentették a fátylat a Pentagon nagy tervezetéről.

Mindezt úgy, hogy a dokumentumok ehhez kapcsolódó nagy részét megsemmisítették, nem véletlenül.

És még azt állítják, hogy Amerikának ehhez semmi köze, mi?

Arról van szó, hogy két nemzetközi szervezet - melyek a fegyverek forgalmát és útvonalát monitorozzák - felfigyelt rá, hogy gigantikus mennyiségű fegyverszállítmányok áramlanak továbbra is Szíriába.

Ez is eleve furcsa, az azonban még érdekesebb, hogy a jelentés szerint a Pentagon pénzeli az egészet, és az ehhez kapcsolódó dokumentumok csak egy ideig követhetők le, ugyanis egy ponton nyomuk vész.

Feltehetően megsemmisítik ezeket a dokumentumokat, azért nem lehet tovább követni a fegyverek útját.

A Pentagon talán - sőt, valószínű - két kulacsos politikát játszik.

A Szervezett Bűnügyi és Korrupció Jelentés Projekt (OCCRP) és a Balkáni Vizsgálati Jelentés Hálózat (BIRN) bizonyítékkal szolgált nem csak arról, hogy a Pentagon jelenleg 2,2 milliárd dollár értékű fegyvereket szállít Szíriába ottani dzsihadistáknak, de el is tünteti a szállításokra vonatkozó dokumentumokat.

Feltesszük az álnaiv kérdést: mi szüksége van erre Amerikának?

Hacsak nem abban érdekelt az USA, hogy a konfliktus továbbra is fennmaradjon, ezzel a veszély ott lebegjen keleten, még több menekültet elindítva Európa felé, ezzel gyengítve az egykor feltörekvő leendő szuperhatalmat, az EU-t.

Amerika és Oroszország sem volt ugyanis soha érdekelt -Kínáról nem beszélve - hogy egy új szuperhatalom jöjjön létre.

Sokak szerint részben ez, részben a mindenki által nyerhető "profit" az, amiért a menekültválságot mesterségesen kirobbantotta Amerika.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés politika menekültválság bevándorlás


Megtekintések száma: 65048





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet