​Leköpte, megütötte és megrugdosta egy angliai McDonald's dolgozóját egy nő, mert sokat kellett várnia

2020. augusztus 24., hétfő




Csak egy másik vendég közbelépése miatt nem fajult el még jobban a helyzet.

Bepöccent egy várakozó ügyfél az angliai Granthamben, mert nem kapta meg időben a rendelését a helyi McDonald's-ban. 

A dühös nő leköpte, megütötte, majd még jól meg is rugdosta az étterem egyik dolgozóját, aki épp egy másik vendéget szolgált ki, írja a LincolnshireLive.

Augusztus 20-án este hirtelen sok autó gurult be egyszerre a granthami McDrive-ba, idézte fel a történteket a lapnak a megvert nő lánya. Az ilyenkor szokásos eljárásnak megfelelően arra kérték a vásárlókat, hogy a parkoló kijelölt részén várakozzanak, amíg elkészül a rendelés.

A meg nem nevezett nő az egyik ilyen csomagot vitte ki éppen egy férfi autójához, amikor útban vissza az étterem felé egy hátrébb várakozó kocsi ablakából leköpte egy felpaprikázott vendég. 

A nő azt sérelmezte, hogy már jó ideje vár a rendelésére, aminek még se híre, se hamva, bezzeg mások már megkapták az ételt.

Ezután egyszerűen megpróbálta kicsapni a kocsi ajtaját a mekis alkalmazott elé, aki gyorsan becsukta, mert érezte, hogy a helyzetből akár még komoly baj is lehet. 

Ez persze csak olaj volt a tűzre: 

A dühös nő kipattant az autóból, megütötte, majd még jól meg is rugdosta a nőt. 

Csak az a férfi akadályozta meg, hogy néhány véraláfutásnál és horzsolásnál komolyabb baja legyen az éttermi dogozónak, akinek korábban átadta a rendelését.

A McDonald's jelentette az esetet a rendőrségnek, akik megkezdték a történtek kivizsgálását az étterem kameráinak felvételei alapján.

A megrugdosott és leköpött dolgozó lánya fel van háborodva az eset miatt, hiszen az anyja csak a munkáját végezte.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2690





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet