Lencsevégre kapták a titokzatos Molyembert?

2016. november 29., kedd




Újra hallatott magáról a molyember? Egy titokzatos, félig ember félig rovarszerű lényről készítettek felvételeket!

Egy férfi azt állítja, sikerült lencsevégre kapnia a molyembert, aki közel 50 éve tartja lázban Point Pleasant lakosságát.

50 éves legenda

A lényről egész legendák szólnak 1966. november 15-i felbukkanása óta. A helyi városka olyannyira hitt mindig is a lény létezésében, hogy még egy életnagyságú, fémből készült molyember szobrot is emeltek az utcán.

1966. november 15-én, egy fagyos éjjelen két házaspár kocsikázott Point Pleasant közelében, a helyi robbanóanyaggyár mellett, amikor az autóban ülőknek feltűnt, nincsenek egyedül.

Amit azon az estén láttak, egyike a világ legnagyobb rejtélyeinek. Ekkor született meg a Mothman, azaz molyember legendája. Egész világon ismert jelenséggé nőtte ki magát, emberek millióit foglalkoztatják még ma is a megválaszolatlan kérdések: Mi történt valójában? Mit láttak ezek az emberek? Azóta látta-e valaki a lényt?

A szörnyetegről az a legenda keringett, hogy úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt molylepke, és egy ember keresztezése. Hatalmas, légyszerű szemei vannak, óriási csáprágókkal, hatalmas szárnyakkal.

A molyemberhez kötik igen gyakran a Silver Bridge leomlásának tragédiáját ugyanis a tragédiát megelőző napon valaki lefotózta a lényt a hídon kapaszkodva.

Most újra látták

Egy férfi nem kevesebbet állít, hogy a hírhedt molyembert sikerült lefényképeznie. A homályos, de a körülményekhez képest még így is jó minőségű fotón valóban egy félig ember, félig rovarszerű valami látható.

A férfi épp hazafelé tartott, amikor meglátta a fák között ugrálni 10 láb hosszú szárnyakkal rendelkező élőlényt. Azonnal előkapta a telefonját, és elkezdett felvételeket készíteni róla.

Biztos volt benne, hogy amit lát, az nem egy ember, hanem egy különleges, eddig soha nem látott lény. A molyembernek vörösen izzó szemei voltak, ezt is látta a szemtanú, aki a helyi sajtó és a televízió megkeresésesre nem akart nyilatkozni, mert fél, és nem akar őrültnek tűnni.

Az elmúlt években bár többször látni vélték a lényt, olyan intenzitással azóta sem jelent meg, mint abban a nagyon hideg, ködös novemberi hónapban 1966-ban. A helyiek körében sok elmélet látott napvilágot a lény eredetéről.

Vannak, akik szerint egy genetikai kísérlet eredménye, míg mások az egyik közeli robbanószer gyár számlájára írják a molyembert.

Mások szerint titkos katonai kísérlet keretében engedtek szabadon egy ember-rovar hibridet, ami elszabadult, és kicsúszott a hatóságok kezéből az irányítás, és csak évekkel később akadtak a lény nyomára.

Bárhogyan is volt, Point Pleasant ég ma is őrzi az 1966-os események riasztó emlékét.

szellem szellemek megmagyarázhatatlan szörnyek paranorml lények


Megtekintések száma: 90389





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet