Lenyűgöző tűztánc Costa Ricából

2016. december 25., vasárnap
Ha már túlságosan hidegnek találod a karácsonyt, és szeretnél képzeletben elkalandozni a paradicsomba, akkor ez az eszméletlenül látványos costa rica-i tűztánc garantáltan levesz a lábadról!

Costa Rica mindig is egy igazi Földi paradicsomként él a képzeletünkben. A mesés tengerpart, a meleg, fülledt levegő, és a gigantikus hegyvonulatok egy ősi táj képét festik elénk.

Nem véletlen, hogy korábban több mozifilm helyszínéül szolgált, leginkább talán a Jurassic Park első részének helyszíneként köszön vissza sokak emlékeiben.

Az ország magját alkotó, 1500 m átlagmagasságú fennsíkot a Kordillerák vulkánokkal tűzdelt láncai fogják közre. Trópusi éghajlatú földjein igazi mesés tájakat lehet találni.

A trópusi hangulat melegsége már a Costa Ricáról készült képeken is átjön, azonban a helyiek által nagyra tartott, és igen látványos tűztánc annyira át tudja hevíteni a szívünket, hogy rögtön a tengerparton érezzük magunkat.

Nézd meg ezt a remek videót, ha már kicsit unod a telet, és a hideget, és néhány percre képzeletben el szeretnéd repíteni magadat a fülledt nyári délutánok, vízparton, vagy homokos tengerparton töltött világába.

Ha tetszett. OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 72475

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet