Lerántotta a leplet az EU jövőjéről Juncker helyettese: borzalmas vízióról beszélt!

2018. június 13., szerda
Frans Timmermans korábban már több ízben tett megjegyzéseket, melyekből sejteni lehetett azt, hogy komoly aggályai vannak az EU működésével kapcsolatban.

Most pedig kifejezetten vészjósló dolgokról mesélt...

Küszöbön áll az Európai Unió szétesése és ez a brüsszeli politikusok hibája, mivel a migráció kérdését nem megfelelően kezeltük

– ismerte ma el Jean Claude Juncker helyettese, Frans Timmermans az Európai Parlamentben.

Timmermans kijelntette, hogy a blokk felbomlás szélére került és az Eu szétesése nagyon is reális lehetőséggé vált a migrációs válság félrekezelése miatt.

Juncker helyettese szerint az Európai Unió olyan helyzetbe került, ami alig pár éve teljesen elképzelhetetlen lett volna mert az uniós intézmények megingathatatlannak tűntek.

Timmermens kijelentette, hogy gyökeres és azonnali változásra van szükség az EU migránspolitikájában ha azt akarjuk, hogy az Európai Unió fennmaradjon 

– írja a brit Express.

Az EU szétesése tehát nagyon is közel van.

Éppen ezért egyáltalán nem véletlen, hogy nagyon sokan már eleve azt vizionálják, hogy Magyarországnak ez csak jót tehet.

Nem csak arról van szó, hogy megerősödhetünk, de a turul népe erkölcsi győzelmet arathat az EU felett.

Míg az általuk erőltetett politika a nyitottsága miatt megbukni látszik, addig azok, akik józan ésszel gondolkodtak már a legelején, így a V4-ek is, hatalmasat nyerhetnek azon, hogy Nyugat-Európa romokban fog heverni.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen érdekesség európa politika menekültek érdkees


Megtekintések száma: 21630

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet