Lerántották a leplet az USA titkos programjáról? A TR-3B földönkívüli technológián alapul – állítják a mérnökök

2017. november 30., csütörtök
Olyanok beszéltek, akik korábban a titkos divízió keretében dolgoztak rajta. A TR-3B lehet egy friss felvételen?

Az 1970-es években kezdték el fejleszteni, és azt állítják róla, hogy az USA egyik legjobban titokban tartott repülő szerkezete, és egyben csúcstechnológiája.

A TR-3B alkatrészei földönkívüli technológiákon alapulnak, melyet az 1947-ben lezuhant roswelli katasztrófa helyszínén begyűjtött ufóból fejtettek meg, és reprodukáltak.

Az ufó komoly műszaki fejtörést okozott a tudósoknak és mérnököknek, melyek egy része még ma is megfejthetetlen.

Ugyanakkor számtalan technikai megoldást a repülő csészealj roncsai alapján hoztak létre. A roswelli ufónak köszönhető többek között a mobiltelefonok technológiája, vagy az éjjellátók, illetve az érintőképernyők.

A TR-3B is az ufó műszaki megoldásai alapján lett megtervezve és felépítve, viszont a korong alak helyett háromszögletűre szabták a mérnökök. 

A TR-3B a belsős információk alapján nullponti energiával hajtott hajtóművekkel rendelkezik, és úgy képes ugrálni a térben, mint még egyetlen szerkezet sem azelőtt.

Sokáig kétséges volt a létezése, aztán az 1990-es években előkerültek eredeti dokumentumok, és volt munkatársak, kutatók és mérnökök kezdtek el beszélni arról, hogy egy titkos repülő szerkezeten dolgoztak, mely olyan technológián alapult, ami legalább 100 évvel megelőzi az emberi technikát.

Azóta a TR-3B-t rengeteg helyen látták a világban.

Tucatnyi felvétel készült róla, hogy az éjszakában lebeg, vagy épp egyik pillanatról a másikra nyoma vész, minta hipertér ugrást hajtott volna végre.

Legutóbb például feltehetően Ausztráliában látták. Pontosabban egy műholdas kép örökítette meg felülről a hatalmas, háromszög alakú tárgyat.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés titkos katonai technológia titkos űrprogram


Megtekintések száma: 31735

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet