Létezhet egy gén, melynek kikapcsolásával az emberiség azonnal kipusztulna

2016. december 21., szerda




Tudósok régóta sejtik, hogy teoretikusan létezhet egy olyan gén, mely az emberi evolúció mozgatórugójaként hatalmas szerepet játszott abban, hogy robbanásszerű fejlődésnek induljon az ősember, és melynek átkapcsolásával évtizedek alatt természetesen módon halna ki az emberiség.

Genezis: ősi teremtés, genetika

A genezis, azaz az ember megteremtése még ma is heves viták tárgyát képezi, hiszen a tudomány és a vallás nem tud megegyezni abban, hogyan is ment végbe az első emberi lény megteremtése, létrehozása.

Sokan egyetértenek abban, még a vallásos táborból is, hogy alapvetően egy biológiai, evolúció által hajtott folyamat mehetett végbe annak idején, azonban egy Isteni beavatkozásra.

A paleoasztronautika hívei szerint ez az Isten nem volt más, mint egy idegen faj, mely saját DNS-készletét fecskendezte be néhány ősi majomba, és így alakult ki az ősemberek első csoportja.

Ez megmagyarázná azt, hogy miért nem találtuk még meg teljese bizonyossággal a majmok és az emberek közti hiányzó egyedet, azt a kapcsolt, ahonnan az egész elindult. Mert nem is volt ilyen, maguk az idegenek és a majmok keresztezései lehetünk.

Génjeinkben van az idegenek ujjlenyomata

Egyre többen vélik úgy, hogy az idegenek nyomokat hagytak az emberi DNS-ben, és hogy az emberi génkészlet egy része tőlük származik.

Kevesen tudják, de az emberi géntérkép bár már közel teljes, rengeteg olyan részt tartalmaz, ami idegen eredetű. Ez alatt nem csak szerzett, más fajtoktól, folyamatokból származó géneket értünk, hanem van egy olyan genetikai „szeméthalmaz” is, melyet nem tud a tudomány értelmezni jelenleg

Sokak szerint ez a részlet nem is az emberi génkészlet része. Pontosabban eredetileg a majmok egy részéből teljesen hiányzik is.

A genetikusok valóban azt találták, hogy egyes részek, melyek lefedik a kérdéses részeket, valóban nincsenek a majmok génkészletében.

Ez utalhat arra, hogy az idegenek génjeinkbe kódolták ujjlenyomatukat, vagyis egy részünk az idegenektől származik.

Omega gén

Omega génként kezdték el emlegetni azt a gént, mely az emberiség végét jelentheti. Az idegenek elméletileg minden általuk létrehozott faj genetika készletébe egy olyan titkos biológiai kapcsolót rejthettek, melynek ki, és bekapcsolásával ki lehet irtani az egész evolúciós vonalat.

Ennek a létezése egyelőre pusztán teoretikus, de egyre több genetikus nyitott arra a lehetőségre, hogy valóban létezhet.

Ez a gén játszhatott annak idején nagy szerepet abban, hogy az ember agytérfogata, és képességei óriási fejlődésen menjenek keresztül.

És éppen ugyanez lehet a kulcs annak, hogy egy pillanat alatt kipusztuljunk, vagy legalábbis néhány évtized leforgása alatt.

Sokak szerint a rejtélye gén átfordulásával valamilyen olyan hibás mutáció kezdene el villámgyorsan öröklődni a populációnkban, mely valóban megtizedelhetne minket. Talán a nemzőképességünket venné el tőlünk, vagy a nők válnának meddővé.

A rejtélyes és egyben titokzatos gén – már ha létezik – óriási károkat tudna okozni, és egy evolúciós fékként, vagy „kikapcsoló gombként” is lehet rá tekinteni, melyet bármikor, bármi megnyomhat, ha az útjában állunk…

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek emberiség


Megtekintések száma: 32017





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet