Létezhettek elveszett királyságok, letűnt civilizációk a Földön - állítják a régészek

2023. június 24., szombat
Szerintük a valaha ismert civilizációknak csak egy töredékét fedeztük fel eddig!

A Földön számtalan olyan civilizáció élhetett és létezhetett, amiről jelenleg sincs tudomásunk.

A világtörténelemnek csak egy kicsiny szegletét ismerjük egyes vélemények szerint, és abban még a vaskalapos történészek is egyetértenek, hogy az emberiség múltjának számos olyan momentuma van, ami nem teljesen tisztázott.

Vajon ezen történelmi sötét foltok mit takarnak?

És vajon éltek-e a bolygón olyan fejlett civilizációk, mint a maják, vagy a sumerok, melyekről még ma sincsenek ismereteink?

A történelem tudósai mind egyetértenek abban, hogy olyan kultúrák maradványait rejthetik még a mélyebb talajrétegek, melyek felfedezésre várnak.

Ki tudja, talán komplett civilizációk veszhettek oda, a dinoszauruszok előtt, vagy után, amiknek nincsenek nyomai, mivel a róluk szóló tárgyi bizonyítékok mélyen a föld alá vannak temetve....

A régészek ugyanakkor már találtak olyan ősi lábnyomokat és hatalmas baltákat, és egyéb hasnálati tárgyakat, amik arra utalnak, hogy akár óriások is élhettek a Földön.

Ezt a hivatalos régészet tudománya azonban nem ismeri el.

Attól azonban ők sme zárkóznak el, hogy a majákhoz és az inkákhoz hasonló civilizációk, magsan fejlett népek élhettek a bolygón.

ha ezekre való konkrét bizonyítékot, például maradványokat találnának, az átütő erejű lehetne a további elméleteket és kutatásokat illetően.

Mindent megváltoztatna, ugyanis az emberi faj történelmét is újra kellene írni...

Sokak szerint ilyen lehetett az a vízi civilizáció is, mely a nulladik világháborúként emlegetett nagy háborút kirobbantotta.

A trójai háború ugyanis a történelmi léptékben mérve is óriási volt.

A kelet-mediterrán térségen a bronzkor vége felé egy ismeretlen népcsoport, egy fejlett civilizáció jelent meg a térségben. 

Senki sem tudott túl sokat tóluk, így rengeteg szóbeszéd keringett arról, hogy vajon honnan jöhettek, és mi célból telepedtek le a területen.

A civilizáció később azonban váratlanul összeomlott, amit azóta sem tud senki megmagyarázni.

Ilyen, és ehhez hasonló civilizációk megmaradt nyomai után jelenleg is kutatnak a régészek, és csak az idő dönti el, mikor találnak valamit, ami átformálhat mindent.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek történelem elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 153595

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet