Létezik a 9. bolygó, és ez a Nibiru lehet! Hatalmas égitest ólálkodik a Naprendszerben: a NASA már tudhatja, hol van!

2019. április 3., szerda
Valóra válhat a több ezer éves sumer prófécia a Föld végzetes pusztulásáról?

A NASA valóban tud valamit, vagy a sötétben tapogatóznak? Összefügg ezzel a világszerte egyre nagyobb ütemben épülő földalatti óvóhelyek?

Világszerte készültségben vannak a titkosszolgálati szervek, hogy egy globális titkot a végső pillanatokig megőrizzenek?

Létezhet, hogy egy világméretű összeesküvés végjátéka van kibontakozóban, miközben a világhatalmi elit és a nagy pénzemberek elkezdték menteni a bőrüket?

Se szeri se száma azoknak az igencsak aggódó véleményeknek, melyek azt állítják, hogy a világ vezetői tudnak valamiről. egy várható katasztrófáról, ami még a mi életünkben bekövetkezik.

És ami ellen nem lehet mit tenni...

Hogy miről van pontosan szó, és mire alapozzák ezt az egészet?Nos, néhány tény a nagyvilágból:

Világszerte egyre gyorsuló ütemben növekedik a világvége bunkerek építésének a száma.

A világ egykori földalatti óvóhelyei, katonai bázisai körül nagymértékben megnőtt az aktivitás: sokak szerint ez nem lehet véletlen.

A világ egy gazdasági összeomlás előtt áll: egyesek szerint azért, mert a gazdaság mögött az érdekelt figurák egy várható vészre tartalékolnak, és mindent kimentenek, hátrahagynak, amit csak lehet.

A NASA egyre többet vizsgálódik várható becsapódó aszteroidák után, egyre több a Földet elérő, becsapódó gyilkos űrszikla is, amit megint csak sokan előjeleknek tekintenek.

A legtöbben az úgynevezett Nibiru próféciára alapoznak.

Ezt a próféciát több ezer évvel ezelőtt a sumer civilizáció jegyezte fel és véste agyagtáblákba. A sumerok tudták, mert feltehetően az űrből érkezett istenek elmondták nekik - hogy a Föld sorsát egy vele ütköző óriási bolygó fogja megpecsételni.

Ez az egész azért érdekes, mert a NASA az utóbbi időkben hihetetlen vadászatban van: egy óriási méretű bolygót keresnek, mely itt keringhet a Naprendszerünk peremén.

Ezt más csillagászok is megerősítették: a Naprendszer legkülső vidékein valóban ólálkodhat egy Földnél sokszor nagyobb égitest.

Hogy ez a Nibiru, vagy valami más, azt nem tudja senki sem.

Egyes összeesküvés elméletek szerint a NASA már rendelkezik arról információkkal, hogy mi ez, és hogy ez ténylegesen Marduk csillaga - a Nibiru másik neve - lehet, azonban nem hozzák nyilvánosságra, hogy ne törjön ki a tömegpánik.

Megint mások szerint valójában a kilencedik bolygó feltehetően ártalmatlan, de abban még ők is egyetértenek, hogy a több ezer éves keringési ciklussal rendelkező bolygó több ízben lökhetett a Kuiper-övön áthaladva gyilkos aszteroidákat felénk, amikor erre haladt, vagyis a Földtörténet nagy kihalásaiért felelőssé tehető...

Ettől kezdve pedig érthető, miért ekkora a félelem és a misztikum a titokzatos bolygó körül...

összeesküvés nibiru


Megtekintések száma: 34127

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet