LÉTEZIK a hatodik érzék: áttörést hozó felfedezésről számoltak be! A rejtett érzékelés valóság!

2023. július 16., vasárnap
A rejtélyes hatodik érzékelésre találtak nagyon erős bizonyítékot egy tudományos kísérletsorozat keretében. Megvan, hogyan bontsuk le az elme korlátait? A váratlan felfedezés utat nyithat akár a paranormális világba is!

Az emberiség már nagyon régóta kutatja azt a titokzatos hatodik érzéket, mely szinte egészen biztosan jelen van az emberben is, mint minden más élőlényben, és mely előtt értetlenül állt eddig a tudomány.

Látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés.

Ez az az 5 érzék, mely meghatározza számunkra a külvilágot, és az azzal kapcsolatos érzékelést. Úgy tűnik, a tudósok végre bebizonyították: tényleg létezik a hatodik érzék.

A történelem során felfigyeltek egy úgynevezett hatodik érzékre, mely paranormális érzékelésnek is betudható volt sok kutató szerint, mivel nem lehetett mérni, és a bizonyítékát sem találták, holott rengeteg olyan eset, megtapasztalás történt már, mely egyértelműen azt mutatja, lennie kell egy hatodik érzékelésnek is.

Az álaltoknál volt a legkönnyebb megfigyelni a hatodik érzéket.

Észrevették, hogy a kutyák, és más nagytestű emlősök mindig napokkal előre képesek voltam megérezni a nagy katasztrófákat, például a földrengéseket.

Nem egy állat tűnt el közvetlenül egy-egy ilyen esemény előtt, és egyes madárfajok is messzire elvándoroltak minden ilyen esetben, mintha előre tudták, érzékelték volna, hogy baj fog bekövetkezni.

Joe Kirschvink geofizikus régóta szeretné bizonyítani, hogy ilyen érzékeléssel nem csak az állatok, hanem mi emberek is meg vagyunk áldva. Ezt akkor még senki sem hitte el neki, de logikus volta gondolat, elvégre fejlettebb az agyunk, mint egy egéré, miért ne lennénk képesek mi is a geomágneses mezők rezgéseinek megtapasztalására, és egyéb dolgokra?

Ezért kísérletet végzett 24 önkéntes bevonásával, akiket egy sötét, az „elektromágneses háttérzajt” kiszűrő Faraday-kalitkába ültetett, hogy „tiszta mágneses mezőnek” tegye őket ki.

Közben pedig monitorozta, hogy reagál-e az agyuk a mező változásaira. A kísérlet következtében amikor az „az óramutató járásával ellentétes irányban elfordult, hirtelen leesett az alfa-hullámok amplitúdója”, ami arra utal, hogy az agy valóban „válaszolt” a mágneses térben beállt változásokra.

Ez egyértelműen azt mutatta ki, hogy van valamiféle agyi alapú érzékelés, mellyel képesek vagyunk valahogyan felfogni a nem látható és hallható változásokat, melyekre csak a finommechanikai műszerek képesek.

Olyan, mint egy biológiai giroszkóp, mely képes elektromágneses és egyéb jeleket fogni.

A kutatások azóta kimutatták azt is, hogy ezen mechanizmus által kelti az agy azt a bizonyos rossz érzést is, melyet akkor érzünk minden ok nélkül, mielőtt valami nagy baj fog történni. Bizonyára veled is előfordult már, hogy egy családi tragédiát vagy balesetet megéreztél napokkal azelőtt, hogy megtörtént volna.

Ilyenkor hihetetlen és ok nélküli rossz érzések kerítik az embert a hatalmába, és letörtségérzete van.

A kutatók szerint ez egy-egy jól meghatározható biológiai folyamat, mely evolúciós megoldást nyújt arra, hogy elkerüljünk veszélyhelyzeteket azelőtt, hogy megtörténnének.

Igen ám, de ez egyben azt is jelentené, hogy előre látjuk a jövőt? Hiszen az eseményeket nyilvánvalóan előre érzékeljük. Vagy az adott eseményeknek van múltba ható hatása? Rengeteg érdekes kérdést vet fel a hatodik érzék léte, és a működésének mikéntje.

Talán a jelen képes kihatni a jövőre, és a jövő is a múltra, így érzékelhetjük az oda-vissza ható információ és anyag áramlást, amire reagál az agy, de egy csak egy feltételezés.

A hatodik érzék léte immáron 100%-osan biztos, már csak meg kell értenünk, pontosan hogyan is működik, ez pedig az elkövetkező évek nagy feladata lesz majd.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen rejtélyek hatodik érzék paranomrál


Megtekintések száma: 225725

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet