"Létezik a létesítmény, ahol ufókat és egyéb földönkívüli szerkezeteket tárolnak!"

2023. március 25., szombat
Bizonyítékokkal és infókkal állt elő Emery Smith!

A titkos programok biológiai részlegében „ismeretlen eredetű” szövetek vizsgálatával és földönkívüli tetemek boncolásával foglalkozó bennfentese nyilvánosság elé lépett, és hátborzongató dolgokat mondott.

Olyanokat, amik a világ kerekét is megfordíthatják, ugyanis ezen információk ismeretében paradigmaváltás következhetne be számos területen.

Nem véletlen, hogy a kormányzatok évtizedeken át titkolóztak és szisztematikusan eltettek láb alól mindenkit, aki megpróbálta fellebbenteni a fátylat az egészről.

Emery Smith a Kirkland Légibázis laboratóriumaiban tapasztalt jelenségekről és személyes szerepvállalásáról is beszélt!

"5 éven keresztül alelnöke voltam a CSETI nevű szervezetnek, és az történt, hogy természetesen ott volt ez a lény, akit aztán elvittünk egy civil laboratóriumba Spanyolországba. A kormány tulajdonképpen már mindenki másnál korábban birtokában volt e lény maradványainak, de senki sem tudott róla. Szóval az emberek, akikkel együtt dolgozom a CSETI-nél, eldöntötték, hogy jó ötlet lenne odamenni, elvégezni egy boncolást, hozzájutni némi DNS-hez, mert ha van némi DNS-ed, nos, az mindent átírhat. És szerezzünk ehhez egy nagy egyetemet." - mesélte.

"Szóval a hátteremből adódóan, mivelhogy nem-földi eredetű szövetekkel dolgoztam ezekben a részekre tagolt programokban – több mint 3000 ilyesféle dolgot láttam – én lettem a győztes, vagyis az a személy, aki az orvoscsapat tagjaként elvégezte a boncolást. És természetesen Dr. Steven Greer és Dr. Jan Bravo is segítségemre voltak ebben. Szóval ők voltak az orvosok, akik tanúi voltak ennek az eseménynek és segítettek nekem kiszedni a szöveteket a testből."

Emery Smith komolyan és többször is szóba hozta egy interjúja során, hogya FEkete Projekt Informátora, és hogy az Ameirkai földön a mélyben több lyan titkos létesítmény van, ahol földönkívüli technológiákat tárolnak.

Létezik egy olyan létesítmény, mely főszerepet vállal ezekben a titkos kutatásokban, melyek hivatalosan nem léteznek.

Smith állítása szerint ebben a létesítményben olyan földönkívüli technológiákkal folyik a munka, amelyeket az idegen lényektől és azok lezuhant vagy elfogott űrhajóikból szereztek, melyek a ma ismert világunkat teljesen megváltoztathatnák.

Állításai szerint ezekben a laboratóriumokban 3000 olyan testrészt is vizsált, melyek nem földi eredetű léynektől származtak.

Smith az amerikai Új-Mexikó államban a Kirkland légibázis szupertitkos részlegében dolgozott.

"A titoktartási szerződésem lejárt, de... nem fogok olyasmiről beszélni, amiről nem érzem biztonságosnak, vagy amiről úgy érzem, hogy bajba sodorna téged vagy engem." 

"De amit el fogok mondani, az úgy hiszem, rendben van. Ezek miatt még soha sem fenyegettek meg. Az egyetlen alkalom, amiért valaha megfenyegettek az volt, amikor visszavittem – illegálisan - az „Ata” (Atacama) lényből kivett DNS-t Spanyolországból, Barcelonából. És amikor megfenyegettek, három alkalommal próbáltak merényletet elkövetni ellenem..." - tette hozzá.

Sokak szerint Emery Smith élete még így is komoly veszélybe kerülhetett a szivárogtatás által.

Ugyanakkor abban is biztoska nagyon sokan, hogy a nyilvánosság az egyetlen, amivel megvédheti magát a kormányzat és titkosszolgálat haragjától.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek összeesküvés idgeenek


Megtekintések száma: 155752

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet