Létezik a túlvilág: egy átfogó tanulmány megdöbbentő eredménye!

2017. április 12., szerda
Egy új kutatás világított rá a túlvilág mellett szóló bizonyítékokra.

Megdöbbentő dolgokat tártak fel egy kutatás során, mely előrevetítheti azt, hogy lehet élet a túlvilág után, bár az még nem teljesen tisztázott, hogy milyen formában is.

A kutatás során rengeteg embert kérdeztek meg, akiknek elhunytak a szeretteik, főleg özvegyeket, akik párjukat vesztették el.

Különféle kérdéseket tettek fel a szellemvilágra, és egyes észlelésekre vonatkozóan, amikre a később adott válaszokat kielemezték.

Az elemzett, rendszerezett adatokból megdöbbentő dolgok derültek ki.

A kutatás eredményei azért ennyire jelentősek, mert sokkal magasabbra teszik azok számát, akik észlelnek maguk körül valamilyen paranormális jelenséget az elhunyt szerettük halálát követő időszakban.

Az összegyűjtött vallomások, beszámolók és leírások szerint ez nem valamiféle tünet együttes, sokkal inkább arra utalnak a jelek és az eredmények, hogy valósak, ténylegesen átélt, megfigyelt eseményeket jelentenek.

Vagyis utalhatnak arra, hogy a túlvilág tényleg létezik, és az nem csak a képzeletünk szüleménye, vagy a gyász folyamatának egy része, ahogy korábban gondolták a tudósok.

Eddig azt hitték az orvosok és szakemberek, hogy az özvegység kezdeti szakaszában fellépő tapasztalatok, melyek szerint az elhunyt még ott van a gyászolóval valamilyen formában csak puszta hallucináció, a gyász folyamatának egy része.

A szervezet tulajdonképpen így dolgozza fel a másik ember elvesztését.

A mostani eredmények viszont sokkal kézelfoghatóbb dolgot rajzolnak ki. Rengeteg olyan beszámoló is szokatlan jelenségekről számolt be, ahol az alany egyáltalán nem hitt a természetfelettiben.

Objektív vallomások is megerősítettek bizonyos paranormális jelenségeket.

Egyesek szerint ebből arra lehet következtetni, hogy a túlvilág, a szellemi létsík ténylegesen létezhet. Különféle hangok, zajok, érzések és szagok formájában tapasztalták az özvegyek szerettük jelenlétét.

Néhány esetben még kísérletekkel is sikerült ezt igazolni, amikor is az agyi aktivitást mérték egyes pácienseknél, és arra jutottak, hogy az agy valóban – indokolatlanul nagymértékben - stimulálódott, mikor az alany érezte a másik jelenlétét.

Ez még nem dönti el önmagában az évtizedes vitát: van-e túlvilág? Rengeteg kutató felhívja arra a figyelmet, hogy mivel a jelenséget nem ismerjük eléggé, nem tudhatjuk, hogy nem-e valamiféle lelki folyamatról van-e szó, mely ily módon hat ki az agyra.

Amíg viszont nem tudjuk biztosan, minden lehetséges magyarázat szóba jöhet…

Szinte bizonyos, hogy az életünk céllal teremtetett, és hogy várhat valami odaát, még ha ez a világ talán teljesen más is, mint amit a túlvilágról gondolunk.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek tudomány túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 83278

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet