“Létezik egy csereprogram a földönkívüliekkel…”: kitálalt egy katona az inkubációs programról

2023. november 13., hétfő




Már vagy hat éve kering a neten az a különös videófelvétel, amelyen egy amerikai katona próbálja egy rögtönzött előadás keretében meggyőzni társait a földönkívüliek létéről. Egyikük szerencsénkre felvette a mobiljával a felettébb érdekes sztorit…

A felvételen szereplő amerikai katona állítólag több évig élt földönkívüliek közt, annak a titkos csereprogramnak a részeként, ami az amerikai kormány és a földönkvüliek közt van érvényben. A videó még 2012-ben készült, de most érdekes módon ismét felbukkant az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldalakon.

A katona kétféle földönkívüli fajjal került kapcsolatba, a kicsi-, és nagyszemű szürkékkel, akik gyakori szereplői az ufólógus történetekben és főként klónokként, vagy biorobotokként jellemzik őket, illetve “magas fehérekkel” is találkozott.

A katona szerint az idegenek is oxigént lélegeznek be, mert a bolygójuk légköre nagyban hasonlít a Földére. De mivel egy bináris naprendszerben kering, két nap világítja meg, a levegő így sokkal szárazabb.

Beszámolója szerint létezik egy harmadik földönkívüli faj is, egy hüllőszerű életforma (Reptiliánok?), amely a szürkék ősi ellenségeinek számítanak. Ráadásul ezek a hüllőszerű lények beépültek a földi társadalmakba. Természetesen embernek álcázva.

“Ezek a dologok (a hüllők) itt vannak, hatalmasak, körülbelül 180-200 cm magasak, és azok, amiket láttam, nagyon erős testfelépítésűek.”

Egy hatalmas háborúról is mesél, amely a Reptiliánok és a szürkék között zajlott, s ebben a szürkéknek majdnem sikerült eltörölniük a gyíklényeket. De csak majdnem. A túlélők a Földre menekültek, és történelem hajnalán istenként imádták őket a korai civilizációk. Majd amikor ellenségeik rájuk találtak, álcázni kényszerültek magukat, és napjainkig az emberi társadalmak vezető pozícióit foglalják el.

A katona szerint a földönkívüli csereprogram nagyon hasonlóan zajlott le, mint a Harmadik típusú találkozás c. film. Az akkori amerikai elnök szerint Steven Spielberg a film történetével szinte “fejen találta a szöget”. A titkos Majestic 12 program keretében 12 embert küldtek az idegenek bolygójára, akik végül 13 évet töltöttek odaát. Cserébe ugyanennyi idegen lény érkezett hozzánk is.

Emellett még számos érdekes dolog is szóba került, például hogy Jézus nem volt idegen lény, ez még a földönkívüliek szerint is erős túlzás, illetve az emberiség DNS-ét 68 alkalommal manipulálták az őskor óta… Ráadásul minden amerikai elnök tud a felsorolt dolgoról…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 110895





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet