Levitáló tibeti szerzetesről készült videó a hegyekben?

2017. május 22., hétfő




Paranormális jelenség, vagy az elme erejének bizonyítéka?

Tibet mindig is egy rejtélyes kultúra melegágya volt. Olyan ősi tanok otthona, ahol több ezer éves iratok dokumentálnak hihetetlen csodákat, és elképesztő képességgel rendelkező papokat, szerzeteseket.

Errefelé az emberek, főleg a Tibet hegységeiben, megközelíthetetlen falukban élő hagyományos szerzetesek teljesen másképpen "mérik" az életet, mint a nyugati társadalom modern, és mégis időhiányos embere.

A legendák szülőföldje el, ahol erre járó kalandorok igen gyakran láttak csodát a világtörténelem folyamán.

Néhány száz év alatt híre is ment azoknak a soha nem öregedő, levitálni képe szerzeteseknek, akik a több ezer éves tanok szerinti szigorú életet élték.

2006-ban került elő egy hihetetlen felvétel, melyen az látható, amint egy szerzetes a levegőben lebeg.

Köntörfalazás nélkül mutatja be a videó ezt a szokatlan, paranormális jelenséget, méghozzá vágás nélkül

A felvétel készítője szerint nem ez volt az egyetlen furcsaság, amit tapasztalt, mikor Tibetben járt. Az ottani emberek, és öregek egy része ugyanis köveket tud a semmiből formálni a kezei között, az éterből kivonva hozzá az energiát.

A szkeptikusok szerint azonban a videó nem ott észült, ahol állítja a legtöbb forrás, hanem valójában egy spanyol kis falucska közelében, valahol a hegyekben.

Ráadásul a szerzetes sem szerzetes valójában, hanem egy boszorkány.

A két különböző értelmezés ellenére a legtöbben az első verzióban hisznek, és a földhözragadtabb, józanul gondolkodók pedig fenntartják maguknak a hitet abban, hogy az egész csak valamiféle illúzió, vagy ügyes trükkfelvétel.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek tibet az elme ereje levitáció szerzetesek


Megtekintések száma: 148988





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet