Lilly E. Gray sírjának rejtélye – A bestia áldozata

2016. február 18., csütörtök
A Salt Lake City egyik temetőjében álló sírba temetett nőről alig tudni valamit, de azt beszélik, hogy maga az Ördög ölte meg. Erre utal a sírra felvésett szöveg is: „Vicim of the Beast 666”.

Salt Lake City egyik temetőjében egy szokatlan sír található. A névtáblán egy nő neve áll, és egy szöveg: „Victim of the Beast 666” vagyis „A Bestia áldozata 666”. A nő 1881 Június 6-án született, halála pedig 1958 November 14-én következett be.

Ennyi, és nem több információ áll a sírkövön. Azonban nem ez az egyetlen bizarr momentum Lilly E. Grayt illetően. Egész évben csupán néhány szál virág díszeleg a síron, valószínűleg azt is idegenek hordhatták oda.

lilly-e-gray-sirja

Újságírók nyomoztak utána a nő múltjának, és a kórházi jegyzőkönyvből kiderült, hogy természetes körülmények között halt meg.

Rövid halotti bizonyítványa semmi érdekeset nem tartalmazott. Semmit, mely kapcsolatba hozható lett volna a sírkövén álló bizarr és ijesztő üzenettel.

A rejtély még érdekesebbé vált, amikor kiderítették, hogy Lilly férje, Elmer Gray is ugyanabban a temetőben nyugszik, de jóval messzebb a nő sírjától.

Ez rengeteg spekulációhoz vezetett, többen úgy gondolták, hogy a Bestia maga Elmer volt, aki valahogyan pokollá tette felesége életét.

elmer-gray-sirjaTalán valamilyen módon ő felelt Lilly haláláért is? Talán megmérgezte, vagy úgy ölte meg, hogy ne tudódjon ki a boncolás során sem az idegen kezűség. Egyesek úgy vélik, hogy talán nem is fizikailag gyilkolta meg kedvesét a férfi, hanem egyfajta lelki terrorban tartotta, míg élt. Fokozatosan apránként ölte ki belőle az élet szeretetet.

Talán ördögi megszállás alatt lehetett, és a család nem kívánta ez a publikum elé tárni, elvégre senkinek semmi köze nem volt hozzá, és amúgy is rossz tényt vetet volna Lilly hagyatékán. Kétes eredetű beszámolók szerint Lilly-ék háza körül gyakran láttak egy idős urat papi öltözékben, aki talán ördögűző lehetett.

Egy ilyen ördögűzés során ragadhatta magával végleg a gonosz, kiragadva őt az élők sorából.

10-jel-hogy-kisertetjarta-hazban-elsz

Mások úgy vélik, hogy Lilly kapcsolatban lehetett egy bizonyos Aleister Crowleyval, aki gyakran nevezte magát a Bestiának. Aleister okkult dolgokkal foglalkozott, és egy rendkívül furcsa ember volt, többen féltek tőle.

Azonban a kapcsolatot kettejük között senki sem tudta bizonyítani, így maradtak a találgatások, városi legendák azt illetően, hogy mi történhetett vele, és ki is volt az a bizonyos Bestia.

paranormál kísértet szellem szellemek rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan kísértetek


Megtekintések száma: 34600

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet