Lítiummal permetezik a Föld lakosságát? A teljes igazság, miről hallgat a NASA?

2022. július 10., vasárnap
A chemtrail összeesküvés már valóság. vegyszerekkel és lítiummal szórják meg a bolygónk felszínét. Tervezett mérgezés zajlik?

Tényleg lítíiummal szórnak minket, és a Föld teljes lakosságát?

Egy nagyon érdekes, sokak szerint riasztó összeesküvés elmélet volt korábban az, hogy a chemtrailek által a levegőbe juttatnak különféle vegyszereket a háttérhatalmak, hogy így manipulálják a lakosság tudatát, és mérgezzék meg az embereket.

Ennek két célja van: az emberek befolyásolása, és a népesség mesterséges csökkentése különféle betegségek lévén, mint a daganatos megbetegedések, és egyéb modernkori kórságok.

Sokan ugyanis biztosak abban, hogy a modern betegségek és az allergia is mind a chemtrailek miatt van.

Az elmúlt 2 évtizedben ugyanis ugrásszerűen emelkedett az autizmus, az allergia, az autoimmun betegségek száma, valamint a ráké is.

A NASA egy hangfelvételen pedig elismerte, hogy lítiumot permeteznek a Föld atmoszférájába.

A lítium pedig minden, csak egészségre nem káros anyag NEM!

A lítium egy származékát egyébként a gyógyszeriparban is használják, ugyanis rájöttek, hogy ermekül lehet vele kezelni a mániákus depressziót és a bipoláris zavart.

Vagyis ezen szereknek és vegyi anyagoknak a légkörbe való juttatása felveti a lehetőségét egy globális tudatmanipulációs projektnek is.

A HAARP programmal összehangoltane gy olyan eljárással íksérleteznek, mint a tömegek széleskörű hipnózisa. Egyszerre több millió embert tudnak elem szintjén manipulálni.

Ezzel pedig egy oylan egységes és nemzetek felett álló világnak tudnak ösvényt kikövezni, mint amiylen az Új Világrend is lesz.

Elvégre a jól kontrollálható tömeg kevésbé lesz ellenálló. Akik pedig mégis kritikusak a rendszerrel szemben, azok könnyen megbetegíthetők, vagy már eleve betegek. 

Csak a kiválasztottak lesznek védve a biológiai hanyatlástól.

Ez pedig egy egységes világot teremt az elit számára, ahol kevesek uralkodhatnak majd sokak felett...

Rengeteg az alumínium részecske a chemtrailekben, és a különbnöző nehézfémek, valamint az olyan habzóayagok, melyek képesek a légkörben szétoszlani, és az ioinoszférát módosítani.

Azbeszt is megtalálható ezekben a csíkokban egy kisebb arányban, valamint alumínium-ammónium szulfát E523, alumínium por E173, alumínium-szilikát E554 és E559, alumínium-sztearát E391, alumínium-szulfát E520.

Ezen kívül számtalan vegyianyagot kevernek még bele a chemtrail tartályokba, melyke egyértelműen károsak az egészségre.

Láthatjuk, hogy drasztikus mértékben mérgezik a lakosságot. Talán nem véletlen, hogy rengeteg a betegség, annak ellenére, hogy állítólag a modern orvostudomány folyamatosan fejlődik.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés chemtrail népirtás mérgezés tömeges mérgezés


Megtekintések száma: 277160

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet