Luis Elizondo: 2019 lehet a közzététel éve

2019. február 15., péntek




Egy közelmúltban vele készült interjúban arra utalt, hogy 2019 lehet az az év, amikor nyilvános beszélgetés kezdődik a témáról.

Luis Elizondo az UFO-kkal kapcsolatos titkos kormányzati tanulmányok vezetője volt. Tavaly ilyentájt a The New York Times-ban bombaként robbant a vele és munkatársaival készült interjú, amely feltárta az erőfeszítés mögött meghúzódó részleteket.

- írja az ÚjVilágtudat

Elizondo, aki jelenleg Tom DeLonge "To the Stars Művészeti és Tudományos Akadémiáján" dolgozik, egy közelmúltbeli interjúban mondta el George Knapp veterán riporternek, hogy 2019 lehet az az év, amikor az ismeretlen légi jelenségek szélesebb körben nyilvánosságra kerülnek.

Sokan évek óta követelik a kormánytól, hogy hozzák nyilvánosságra az UFO észlelésekről rendelkezésre álló információkat. Amikor a 60-as években elfogadták az információ szabadságról szóló törvényt, mindenki abban reménykedett, hogy lehetőség lesz bizonyos magas szinten elvégzett vizsgálatokkal kapcsolatos dokumentumok beszerzésére azzal összefüggésben, hogy mik lehetnek azok az ismeretlen objektumok, amelyek az égboltjainkon repkednek. 

Azonban a kérelmeket nem teljesítették a várakozások szerint, mivel a nyilvánosságra hozott dokumentumok többségében egyszerűen kitakarták az információkat.

George Knapp, aki jól ismert személyiség az UFO közösségben és egyébkét Las Vegas-i oknyomozó újságíró, évek óta követi ezt a folyamatot. Szerencsés módon sikerült leülnie Luis Elizondoval, hogy megpróbáljon válaszokat kapni a To the Stars Akadémia munkáját illetően, és hogy miképpen folytatódik az azonosítatlan égi jelenségekkel kapcsolatos párbeszéd.

Bár úgy tűnik, hogy az UFO-król szóló nyilvános vita jelenleg nem olyan intenzív, mint egy évvel ezelőtt, de ez senkit ne tévesszen meg. Elizondo szerint a Védelmi Minisztérium továbbra is figyelmet fordít a kérdésre, és erről a következőket mondta:

"Azt hiszem, az emberek meglepődnének, hogy milyen gyakorisággal és mennyire nyilvánvaló módon rögzítik és figyelik ezeket a dolgokat az aktív szolgálatot teljesítő katonák a missziók során, szerte a világon."

A To the Stars Akadémia a jó harcot vívja, amikor a világ katonai vezetőivel találkoznak, valamint a tudományos közösségen belül olyan emberekkel, akik elemezni tudják az esetleges UFO balesetek helyszínein talált metaanyagokat.

Bár ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogunk világosabban látni az azonosítatlan repülő objektumok ügyében. Valójában Luis Elizondo azt sugallja, hogy a közeljövőben több kérdésre is választ kaphatunk.

"Várhatóak adatok. Szóval ez egy jó dolog. Az adatok elkezdenek folyni abba az irányba, amerre menniük kell. Végül meg lehet hozni a döntéseket, amelyek szükségesek. Véleményem szerint ez egy hatalmas eredmény. Ugyanakkor tiszteletben kell tartanunk ezen egyének magánéletét. Tiszteletben kell tartani a szakmai pozícióikat, és lehetővé kell tenni számukra, hogy annyi adatot gyűjtsenek, amennyit csak tudnak, mielőtt bármit csinálnának vele."

Elizondo továbbra is optimista, hogy a nyilvánosság megtudja az igazságot előbb vagy utóbb az UFO-król, de a részletek fokozatosan kerülnek napvilágra, nem pedig egy hatalmas közzétételi eseményre számít. Meglehetősen sok kutatást kell végigvinni. Eközben pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy talán nem vagyunk egyedül az univerzumban.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

ufó ufók idegen földönkívüliek összeesküvés


Megtekintések száma: 66321





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet