Macron francia elnök elkezdte az Új Világrend szervezését: az iszlám integrálása zajlik, akár akarja ezt Európa, akár nem!

2018. május 18., péntek




A háttérhatalmi tervezet egyik első lépése Európa népességcseréje és a káoszteremtés.

A francia elnök készen áll, hogy megvalósítsa a sokak által kritizált reformcsomagját, egyúttal ezzel meg is ágyazzon annak, hogy az Új VIlgárend létrejöjjön.

Mint ismeretes, korábban maga a francia elnök jelentette be az Új Világrend létrehozását még Amerikában egy beszédében.

Ehhez azonban Európát előbb végleg és teljes mértékben le kell gyengíteni, és ehhez nem rest saját hazáját beáldozni a világrend oltárán, hogy káoszt teremtsen a kontinensen.

Készen áll, hogy átvigye a törvényhozáson az iszlámmal kapcsolatos reformját. Az év elején már kiszivárogtak a részletek. A francia elnök azt tervezi, hogy békésebb viszonyt alakít ki az állami szervek és a muszlimok között.

Sokak szerint azonban valójában csak arról van szó, hogy az iszlámot azét próbálja a társadalom részévé tenni - miközben tudja, hogy ez nem fog sikerülni -  hogy káoszt generáljon, mely olyan láncolatot indít el, ami elvezethet majd néhány éven belül az Új Világrend felemelkedéséhez.

Ha ugyanis káosz lesz, és ezt a modellt idővel követni fogja Európa nagy része, akkor az emberek egy olyan veszéllyel találják majd magukat szemben, ami ellen nem tudnak majd tenni.

Gyakorlatilag külső erők fogják irányítani az iszlám és az európai őslakosok közötti ellentéteket és egy nagyon eldurvuló, véres polgárháborút.

Itt fog majd képbe kerülni az Új Világrend, mely a háttérben már egy teljes infrastruktúrát épített ki magának...

Az emberek ugyanis ebben a mérhetetlen káoszban a nyugalomra, a biztonságra fognak szomjazni. Ekkor jelenik meg mint egy egységes hatalom, mely megoldást nyújt, kínál fel Európa országainak, a nemzeti függetlenségükért cserébe.

Addigra már akkora lesz a káosz, hogy senki sem fogja észrevenni - sokakat pedig nem is fog érdekelni - hogy antidemokratikus elemekkel fog dolgozni ez a nemzetek felett álló karhatalom, mert az lesz a fontos, hogy a biztonság meglegyen az embereknek, ezért pedig  a szabadságukat is hajlandóak lesznek "beáldozni".

Az iszlám egyébként egyre inkább be van ágyazódva Franciaországba, ami mutatja, hogy mekkora agymosás ment ott végbe az elmúlt időszakban.

Egy év eleji felmérés azt mutatta, hogy javult a muzulmán vallás megítélése a franciák szemében, 56 százalékuk ugyanis azt gondolja, hogy az iszlám összeegyeztethető a demokrácia értékeivel.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika új világrend


Megtekintések száma: 20135





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet