Macskával alszol az ágyban? Erről feltétlen TUDNOD KELL!

2021. december 14., kedd




Megdöbbentő egészségügyi hatásai vannak...

Szakértők szerint a macskák megérzik azt, ha “segítségre” van szükséged.

Ha felkéredzkednek az ágyadba, vagy a kanapén mindig elfoglalják a helyedet, tudd, hogy csak a negatív energiáktól szabadítanak meg.Különös képességgel érzékelik a mágneses teret, éppen ezért, ahol a macska több időt tölt, jól érzi magát, oda nem ajánlott az ágyat tenni. 

A macska képes arra, hogy a gazdája testi- és lelki energiahiányát kiegyenlítse. Kutatások szerint azokban a családokban, ahol macskát tartanak, sokkal ritkább a megbetegedés, kiegyensúlyozottabb a légkör a lakásban, és az lakók is sokkal harmonikusabbak.

A macskák megérzik, ha fáj valamid

Ne csodálkozz, ha a macskád pontosan oda telepszik le, ahol fájdalmaid vannak. Ha fáj a hasad, a fejed, vagy a nyakad be van feszülve, kedvenc háziállatod egészen biztosan azon a területen fog elidőzni rajtad. Ne kergesd el, légy türelmes, hagyd, hogy gyógyító energiával árasszon el. Egy idő után a fájdalmad csökkenni fog, és sokkal jobban fogod érezni magad.

A macskák a bioenergetika kiváló mesterei, pontosan érzékelik, ha valahol baj van, ezért rövid időn belül igyekszenek kiegyenlíteni az energiákat. Érzékelik az emberi aurát, hihetetlen jó neurológusok, pszichológusok, de a fizikai betegségeket is kiválóan “gyógyítják”. Enyhítik a szorongást, a depressziós tüneteket, nyugalommal árasztják el az egész lakást, és a gazdit is.

Szív- és érrendszeri betegségek “orvosai”

A macskák kiváló kardiológusok, ezért azok, akik magas vérnyomással küzdenek, elgondolkozhatnának azon, hogy megosszák az életüket egy kis puha négylábú dorombológéppel. Akinek macskája van, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, és a vérnyomásproblémái is csökkennek. Amerikai kutatások szerint a macskatartók körében 30-40%-al csökken a szívinfarktus kialakulásának kockázata. A macskák gyakran azért ülnek az emberek mellkasán, mert érzékelik a problémát, és gyorsan bevetik gyógyító képességeiket. Így akadályozzák meg a szívroham kialakulását.

Memóriaserkentők

A keleti országokban ún. csikung golyókat görgetnek az emberek szinte egész nap, amikor csak idejük engedi. Ezáltal serkentik a tenyérben található reflexpontokat, így javul az általános egészségi állapotuk. Kutatások alapján kiderült, hogy a macska simogatása is ilyen pozitív hatással van az emberi szervezetre, frissen tartja az ember szellemi és testi aktivitását.

Kandúr vagy nőstény macskát válasszunk?

A nőstény macskák bioenergetikája sokkal erősebb, mint a kandúroké, hatékonyabban csökkentik a pszichés, és a belső szervi megbetegedések tüneteit. 

A kandúrok inkább a csontrendszeri, a külső vázzal kapcsolatos betegségeket képesek orvosolni.

A hosszabb szőrű macskák jó neurológusok, csökkentik a szorongást, és a depressziós tüneteket, de hatékonyabbak alvásproblémák esetén is.

A közepes szőrű macskák szívproblémák esetén hatékonyabbak, a rövid szőrű macskák pedig gyomor-, máj-, és veseproblémák esetén lehetnek a segítségünkre.

A macska szőrszíne is fontos

A fekete macskák sokkal hatékonyabban semlegesítik a káros elektromos energiákat, éppen ezért azokban az otthonokban, ahol sok az elektromos készülék, vagy magas feszültség van a közelben, ajánlottabb fekete macskát tartani.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség életmód macskák cicák


Megtekintések száma: 63765





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet