​Mágikus füst mely képes gyógyítani: így használd, sokaknak beválik!

2021. július 24., szombat
Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény.

Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

A zsálya biztonságot hoz a házra, védi és azt tartják róla, hogy távol tartja a kellemetlen betolakodókat.

Gyógyító ereje nyugtatja az idegeket, és tisztítja a levegőt.

Érdemes lehet tehát fehér zsályát füstölni időnként az otthonodban. 10 perccel ugyanis az elfüstölést követően ezeket fogod tapasztalni a kutatások alapján:

  1. hozzájárul az egészséges emésztés fenntartásához
  2. szabályozza a bélmozgást
  3. kiváló görcsoldó, csökkenti a menstruációs fájdalmakat
  4. a zsálya memóriajavító hatású is egyben

Hogyan tedd?

Helyezzük a kerámia tálba a zsályát és gyújtsuk meg. Ha lángot kap, fújjuk el óvatosan, hogy csak parázs formában izzon tovább. Ha nem sikerül, próbáljuk újra.

Az óramutatóval azonos irányban induljunk el és a lakás, az adott helyiség minden zugát tisztítsuk át. Saroktól, sarokig. Ha töménynek érezzük a füstöt, akkor a madártollal forgassuk át a levegőt.

Ezek elképesztően fontosak lehetnek különösen azoknak az embereknek, akik valamin nem tudnak túllépni, vagy nehezen fogadják el az élettel járó egyes dolgokat.

A negatív energiák mindig is képesek voltak negatív hatásokat kifejteni nem csak a lelki, hanem a testi egészségünkre is.

Ezért fontos, hogy foglalkozzunk ezekkel!

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria egészség spirituális


Megtekintések száma: 395519

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet