Magyar fotós itatott pálinkát Balin élő emberekkel – figyeld a reakciójukat!

2016. december 30., péntek




Jancsó Gergely zseniális ötlettel állt elő, így nem sokkal az újév kezdete, és szilveszter estéje előtt. Balin lakosságával kóstoltatta meg hazánk legkarakteresebb italát, és fotót, illetve videó felvételeket készített a reakcióikról. Érdemes megnézni, miként grimaszolnak, és hogyan rázza ki a hideg a szofisztikáltabb italokhoz szokott Balin élőket!

Az igazi magyar pálinka felér egy jó nagy lórúgással. Sokan idehaza ezért ezzel indítják a napot, mert azonnal felébreszti az ember, és megadja a löketet a belső rendszerünknek.

Mi agyarok már nagyon jól hozzászoktunk nemzeti italunkhoz, és vannak olyan honfitársaink, akik úgy isszák eme nagyszerű nedűt, mintha csak az életükért innának, vagy mintha csak víz lenne a poharukban.

De nem minden nép bírja ennyire a pálinkát. A fotósként dolgozó Jancsó Gergelynek támadt egy zseniális ötlete. Az Indonéziában található Balin szeretett volna valami igazán maradandót, és egyben humorosat alkotni.

Ezrét kitalálta, hogy magyar pálinkát fog kóstoltatni a helyiekkel, és rögzíti a reakcióikat videón, valamint fotókat is készít róluk.

A videót lentebb te magad is megnézheted, kihagyhatatlan!

Arrafelé az enyhébb, kevésbé tolakodó italokhoz vannak szokva, így sejthető, hogy milyen lett a végeredmény, és az emberek reakciója.

érdekes video érdekesség humoros


Megtekintések száma: 28613





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet