Magyarország és más, erős nemzetállamok felszámolása zajlik!

2017. november 14., kedd
Hamarosan kivéreztetik az ellenállókat?

Hamarosan mindent elpusztíthatnak, és Brüsszel nyomása olyan erős lesz, hogy csak a szerencsén és Istenen múlik, hogy mennyire lesz képes megvédeni a magyarokat.

A nemzetállamok ellen ugyanis egy folyamatos hadjárat folyik.

Egy olyan hadjárat, melynek célja a nemzettudat teljes és végleges eltörlése. Egy homogén masszába való beolvasztás, hogy ne legyen több az EU vezetésre számára kakukktojást jelentő elem, mint amilye Lengyelország és hazánk.

Arra kell számítani, hogy erősödik a következő napokban, hetekben Brüsszel és a Soros-szervezetek Magyarország elleni támadássorozata, és felgyorsul a Soros-terv végrehajtása.

Elképesztő ütemben zajlik a tudatos nemzetek és a kultúra leépítése.

A németeknél és a franciáknál ez az egész teljes sikerrel járt, akárcsak Ausztriában. Bécs és egyes városok gyakorlatilag jobban hasonlítanak már Afganisztánra, mint egykori önmagukra.

A multikulti csőcselék tengere már mindent elárasztott, és az EU vezetésének szemét az szúrja, hogy egyes nemzetek, mint hazánk, még mindig képes ellenállni a menekült áradattal szemben.

Az EP plenáris ülésének e heti napirendjén szerepel az a migránspárti javaslatcsomag, amelyet néhány hete az EP egyik szakbizottsága fogadott el.

Ez pedig felgyorsítaná a bevándorlást, kötelező kvótákat tartalmaz és lehetővé tenné, hogy NGO-k – nem kormányzati szervezetek – a bevándorlás szponzoraivá váljanak.

Soros szervezetei, és más háttérhatalmi erők nem fognak addig nyugodni, míg be nem döntik Magyarországot.

Ha kell, akkor az EU-ból való kiléptetéssel, vagy más gazdasági szankciókkal is meg fogják fenyegetni hazánkat.

Ténylegesen kiléptetni azonban nem fognak, ezt mint blöff, fogják belengetni.

Ha ugyanis mi is kilépünk, vagy kitesznek az EU-ból, akkor egy olyan láncolat indulhat meg, mely azt eredményezi, hogy más, az EU-val egyet nem értő országok is kilépnek az EU-ból.

Ez pedig az EU teljes széthullását jelentheti...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika új világrend háttérhatalom soros bevándorlás


Megtekintések száma: 24930

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet