Magyarország fegyverkezik: duplájára emelték a hadsereg támogatását!

2018. május 17., csütörtök




Hazánk is készül a közelgő nagy vészre?

Magyarország megvédése nem a NATO és nem is az Európai Unió feladata, hanem a miénk - álítja a magyra miniszterelnök.

Egyre több jel utal arra, hogy egy komoly, nagy háború bontakozhat kia világban, erer a legnagyobbe sély pedig a Közel-Keleten van.

Ez pedig azt jelenti, hogy alig néhány száz kilométerre is kirobbanhat a harmadik világháború. Így érthető, hogy miért kezdtek Európa egyes országai fegyverkezni.

A kormányfő szavai szerint erős Magyarország nem létezhet erős hadsereg nélkül. Az a nemzet, amely nem tudja megvédeni az országát, nem is érdemli meg azt – tette hozzá.

A jelen korban értékes biztonság fontosságával kapcsolatban felidézte, az 1990-es években Magyarország testközelből láthatta, hogy háborús konfliktusok akár a szomszédban is kitörhetnek. 

Most pedig bevándorlók milliói várják, hogy útra kelhessenek, ráadásul a harmadik világháború rémképe is a nyakunkon van.

Az elkövetkező években a magyar nemzeti kormány is több mint a duplájára növeli a Magyar Honvédség költségvetését.

A mai kor kihívásainak megfelelően újjászervezett, modern, ütőképes, hazája iránt elkötelezett hadseregre lenne igénye Magyarországnak.

Ehhez vonzóvá kell tenni a fiataloknak a katonai pályát, ahhoz ugyanis, hogy a magyar hadsereg erős lehessen, elsősorban a fiatalokat kell megnyerni a honvédelem ügyének.

Svédországban már komolyan képzik a lakosságot, és több olyan gyakorlatot tartottak, melyek atomháború esetén lépnének érvénybe.

Franciaország is folyamatosan fegyverkezik, akárcsak az oroszok és az USA. Ezek mindneképpen komoly intő jelek lehetnek arra vonatkozóan, hogy mi várható az elkövetkező években, hónapokban.

A rendszerváltás óta nem volt példa arra, hogy egy katona közvetlenül a magyar hadsereg éléről vállalja el a honvédelmi miniszteri posztot...

OSZD MEG másokkal is!

magyarország harmadik világháború ezt nézd


Megtekintések száma: 19986





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet