Magyarország új háború és új rombolás nélkül vissza tudja venni elvesztett területeit!

2017. november 23., csütörtök
Francesco Nitti megdöbbentő dolgokat mondott! OSZD MEG másokkal is!

Francesco Nitti neve talán nem sokaknak mond valamit. Ő volt Olaszország volt miniszterelnöke, aki megdöbbentő dolgokat ír hazánkról egy korábbi művében, a "Nincs béke Európában" című alkotásában.

Az volt olasz elnök Trinanonról és annak igazságtalanságáról értekezett.

A magyarokról igen elismerően nyilatkozott többször, és a könyveiben is többször hivatkozik ránk követendő példaként:

"Az összes legyőzött országok között Magyarországon él leghatalmasabban a nemzeti érzés. Bizonyos, hogy a büszke és kitartó magyar nemzet még talpra fog állani és senki sem hiszi, hogy Magyarország sokáig tűri a trianoni szerződés kemény rendelkezéseit.

A magyar bíboros hercegprímástól kezdve az utolsó parasztig senki sem nyugodott bele mai sorsába. Magyarország ezer éven át nagyon sokszor megmentette Európát és a kereszténységet az ázsiai betörésektől és ma is Európa legfontosabb bástyája a bolsevizmus ellen."

„Amikor én, mint Olaszország miniszterelnöke részt vettem a nemzetközi konferenciákon, már túlkéső volt a szerencsétlenség elhárítása:

sokat szenvedtem azonban ezért a bűnért, amelyet ilyen könnyelműen követtek el s ma is kérdem, miért követelték Clemenceau és munkatársai, – őket az a gondolat vezette, hogy szolgálatot tesznek ezzel azoknak az államoknak, amelyeknek elő kell segíteniük a francia hegemóniát, – hogy ilyen lehetetlen módon osszák fel az ősi Magyar földet.

A magyar nemzet rá fog találni a maga útjára.

Előre látom, hogy Magyarország új háború és új rombolás nélkül vissza tudja venni elvesztett területeit.

Ennek a kilátásnak biztosítása végett meg kell azonban őriznie jelenlegi józanságát és össze kell szednie magát.

A nagy fájdalmak lesújtanak, de gyakran a feltámadás okai. Ami a holnapot illeti, minél erősebb lesz Magyarország, s minél nagyobb lesz ellenálló képessége, annál inkább fognak neki igazságot szolgáltatni.” 

Mi őszintén reméljük, hogy ez így is lesz, és a magyarság újra felemelkedőben van.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség magyarország magyarsag történelem ősi magyarok trianon


Megtekintések száma: 55454

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet