Magyarországon is zajlika nagyüzemi időjárás-manipuláció! Itt a végső beismerés!

2019. május 27., hétfő




Tavasztól Magyarország leigázza a jégesőt. Kicsit belenyúlunk az időjárásba, de nyugi, mindenki jól fog vele járni, méghozzá évi több tízmilliárd forint erejéig.

Legalábbis így szól az ígéret.

Sci-finek hangzik?

Nem az, de annyira nem, hogy valójában már 25 éve zajlik a tesztüzem a Dél-Dunántúlon. De mi köze ennek az egésznek Kurt Vonneguthoz?

2018 májusában indult az országos jégkármérséklő rendszer, amivel a magyar mezőgazdaság évi több tízmilliárd forintot spórtol meg – jelentette be a Miniszterelnökség illetékes államtitkára.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy országszerte 984 darab generátort telepítettek és telepítenek még, amelyek ezüst-jodidot párologtatnak a levegőbe, megelőzve ezzel a jégesőket és azzal a jégkárokat is.

A vegyszer meg leesik az esővel, aztán simán felszívódik a talajban.

Meredeken hangzik, ugye?

Ez maga a HAARP megvalósulása lenne, azaz az éghajlatmanipulációs fegyver egy változata? Sokan gondolják így.

A Bloomberg összefoglalója szerint 52 országban foglalkoznak ilyesmivel; a legnagyobb szereplő Kína, ahol államilag koordinált az esőcsinálás, és százmilliókat költenek arra, hogy a mezőgazdaságot támogassák az így előidézett öntözéssel, illetve a nagyvárosok katasztrofálisan agyonszennyezett levegőjét mossák ki néha egy kiadós esővel.

Bár már vagy fél évszázada használják, a tudósok a mai napig vitatkoznak azon, valójában milyen hatásfokkal működik a mesterséges esőfakasztás, de ahhoz már elég statisztika gyűlt össze, hogy kijelentsük: igen, működik.

Az ezüst-jodidot általában repülőről szórják a felhőbe, vagy rakétával lövik bele. Magyarországon utóbbit használták a hatvanas évektől kezdve több-kevesebb sikerrel egészen 1990-ig, amikor a rendszert üzemeltető Állami Biztosító megszűnt, és azzal a jégmentesítés is leállt.

Sokak szerint évek óta titokban zajlottak különféle éghajlatmanipulációs projektek.

Ezek során vegyi permetezéssel szórtak különféle vegyszereket a levegőbe, ezek pedig az időjárásra nagymértékben hatással vannak.

Sokan tartanak tőle, ugyanis az időjárásba való belepiszkálás tragikus hatásokkal, következményekkel járhat.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp chemtrail magyraország


Megtekintések száma: 18651





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet