Majdnem ufónak ütközött egy utasokkal teli repülő

2017. február 8., szerda
Az azonosítatlan tárggyal való ütközést a pilóták kerülték el.

Egy utasokkal teli repülőgép épp átlagos repülőútján volt, amikor váratlan dolog történt. Mégpedig az, hogy egy ismeretlen repülő tárgy, azaz egy ufó jelent meg a radarokon.

Eleinte nem foglalkoztak vele a pilóták, mivel úgy gondolták, hogy egy egyszerű repülőgép. Azonban ahogy közeledett, végül megpillantották az ablakokon át szabd szemmel is.

Egy sötét, hosszúkás, vagy korong alakú tárgy volt, melynek nem lehetett egyértelműen beazonosítani a típusát. Bár a felvétel nagyon elmosódott, és nem sokat lehet belőle leszűrni, de a szemtanúk szerint nem volt felségjelzés rajta, sem semmiféle más jelzés.

Gyakorlatilag nem tartozott egyetlen országhoz sem, de nem is volt kémrepülő, mert ahhoz túlságosan gyorsan haladt.

Felmerült az is, hogy talán egy madár lehet, de ezt az objektum méretei egyértelműen kizárták, valamint nagyon gyors, és precíz manőverezési képességei.

A drón elmélet pedig ott bukott meg, hogy ilyen magasságban aligha lehet ilyen jól működtetni egy egyszerű drónt, a katonai drónok pedig nem repülhette abban az időben a térségben.

Az egyetlen lehetséges magyarázat tehát az azonosítatlan tárgy elmélete maradt. A tárgy, vagyis az ufó egy váratlan manővert is végrehajtott, mely következtében, ha a pilóták nem kerülik el saját maguk az ütközést, feltehetően összeütköztek volna ezzel a rejtélyes tárggyal.

A holland pilóták valósággal sokkot kaptak, amikor majdnem nekik ment ez a valami, és úgy húzták félre a gépet, hogy végül nem sérült meg senki, és nem lett az egészből katasztrófa.

Senki sem tudta, mi történhetett, sem azóta, sem azután, ugyanis bár vizsgálatot indítottak az ügyben, a vizsgálat a hírek szerint szintén csak annyira jutott, amire eddig is: egy azonosítatlan tárgyról van szó, és nem tudnak többet elmondani a dologról, mely majdnem légi katasztrófát okozott.

Ilyen, és ehhez hasonló esetek már korábban is történtek, azonban ezekben az esetekben a repülőgépet sohasem veszélyeztették az igenek, már ha valóban idegenek voltak.

Több esetben ugyanis arról számoltak be, hogy ezek az égen suhanó korongok tisztes távolságból követték a nagy utasszállítókat és időnként eltűntek, majd újra előbukkantak.

Nem egyszer pedig az általunk ismert fizikát meghazudtoló manőverekre voltak képesek.

Az egyre szaporodó hasonló jelenségek miatt egyes légitársaságok komolyan elgondolkodtak azon, hogy valahogyan megoldják a problémát, vagy az egyes kormányokhoz forduljanak jogorvoslatért, segítségért.

Az ufók, és a hozzájuk köthető világjelenségek egyre szaporodnak, aminek oka van, csak azt nem tudjuk még, hogy pontosan mi...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 112292

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet