Maláriás szúnyogok terjednek a migránsokkal: Olaszországban már meghalt egy 4éves kislány!

2017. szeptember 10., vasárnap




Szaporodó halálesetek, súlyos betegségek, és a média sokatmondó teljes hallgatása. El akarják tusolni, hogy különféle trópusi betegségeket és halálos kórokozókat hordanak be a bevándorlók!

Nemrég egy igen megrázó esetre figyeltek fel Észak-Olaszországban. Egy fiatal, alig 4 éves kislány halt meg váratlanul váltólázban, maláriafertőzés következtében.

A kislány egészen addig makkegészséges volt, és a család elmondása szerint soha életében nem járt a trópusokon.

Az eset azonnal felkeltette a gyanút, mely már korábban is felmerült a kontrollálatlan bevándorlással kapcsolatban: halálos baktériumokat, vírusokat hordhatnak be a bevándorlok Európába, mely kiirthatja az ottani "őslakosságot".

Nem elég, hogy megjelenhet, és elterjedhet a malária.

Ez még csak a kezdet lenne. A legtöbben a vérhastól, és a húsevő baktériumoktól félnek igazán. A világ legpusztítóbb rákfenéi mind Afrikában és keleten tanyáznak, és a migránsokkal rászabadulhatnak egész Európára.

A szóban forgó kislány esete sokkolta a helyieket. Az orvosok szerint nagyon “rejtélyes” az eset, soha nem láttak még ehhez hasonlót.

Olaszországban eddigi tudomásuk szerint nem volt jelen a malária, se a betegséget emberről emberre terjesztő Anopheles szúnyog nem él Olaszországban – áll az il Giornale olasz lap beszámolójában.

Több orvos is elmondta, hogy 30-40 éves praktizálásuk alatt soha nem láttak maláriás esetet errefelé. A BBC természetesen előállt azonnal egy magyarázattal, amivel azonnal ki lehet mosdatni a migránsokat a gyanú alól: szerintük repülőgépen hozhatta be valaki.

Nos, itt jön a rendkívül érdekes része a dolgoknak:

A migránsokat nemzetközi NGO-k vették fel a líbiai partok mentén, majd minden különösebb orvosi ellenőrzés nélkül áthozták őket Olaszországba, ahol szabadon mozoghatnak.

Ismert tény, hogy a hajóúton néha sokan meghalnak, de a közvélemény nem szokott foglalkozni azzal, hogy ezek az emberek tényleg megfulladtak vagy kiszáradtak-e, vagy valamilyen fertőző betegségben haltak meg még a líbiai partok mentén.

Vagyis nagyon sokan különféle fertőző betegségekben halnak meg, de erről nem értesítik a közvéleményt, mivel az nem tenne jót a bevándoroltatás nagy gépezetének.

Így azonban továbbra is beengedjük ezeket az embertömegeket Európába, és egy olyan globális világjárványnak is megágyazhatunk, mely Európa teljes lakosságát kiirthatja.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség világjárvány kataklizma járványok bevándorlás


Megtekintések száma: 41754





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet