Már a német rendőrségbe is beépültek az iszlám állam katonái? Óriási a baj!

2017. november 4., szombat




"Oktató voltam a rendőr akadémián. Azelőtt soha nem láttam még ilyen dolgokat." - az iszlám állam már az EU rendvédelmi szerveibe is beitta magát?

Bár az iszlám állam keleten széthullott, úgy tűnik, hogy ez az egész csak a világtörténelem egyik legnagyobb álcája volt.

Egy olyan titkos hadművelet, mely az EU és mindenki más figyelmét elkerülte.

Az iszlám állam harcosai ugyanis szép lassan Európába szivárogtak, majd elkezdtek beépülni a társadalomba.

A következő lépcső Európa elfoglalása előtt az, hogy fegyverhez jussanak, és befészkeljék magukat a rendvédelmi szervekbe, ami a jelentések szerint már meg is történt.

Korábban a franciák panaszkodtak arra, hogy egyre több a polkorrektség jegyében felvett arab, muszlim, néger rendőr, most pedig a németeknél ugyanez a helyzet.

“Oktató voltam a rendőr akadémián. Azelőtt soha nem láttam még ilyen dolgokat. Az osztályterem úgy nézett ki, mint a ***. A tanulók fele arab, fele török, szemtelenek, mint a ***. És ostobák. Nem tudták kifejezni sem magukat.” - mesélte egy német rendőrakadémián dolgozó oktató.

A vezetők egy része tisztában van a problémával, azonban a merkeli propaganda nyomása miatt egyre több a muszlim és egyéb keletről érkezett jelentkező és rendőr.

Ezek ha kiképzést kapnak, és fegyverhez jutnak a végén a rendőri állományban, ki tudja, hogy milyen állapotok fognak uralkodni.

Talán naponta lesznek lövöldözések - állítják egyes aggódó hangok Európa-szerte, nem csak Németországban.

Sokan attól tartanak egyébként, hogy a bevándorló csürhe a végső lépést tervezi, azaz belülről, fegyveresen bénítják meg az Európai Uniót, és annak államait, egy hatalmas polgárháború keretében.

"A nyelv és a kultúra további gazdagítása csodálatos, de ez nem lehet mentség a nyelvi kompetencia és a szociális készségek minimális követelményeinek nem teljesítésére. Ha valaki nem rendelkezik ezekkel, nem kellene a berlini rendőrségnél lennie."

Az EU lefegyverzése sajnos nagyon is reális és logikus terv, ugyanis Európában nem tarthatnak az állampolgárok otthon fegyvert, mint Amerikában.

Ezért városonként egy kisebb, rendvédelmi szervekbe beépülő "hadsereg" be tudja venni az adott településeket, így egy nagy polgárháború keretében szisztematikusan elfoglalhatják a városainkat. - figyelmeztettek egyes elemzők.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás polgárháború


Megtekintések száma: 27112





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet