Már elkezdődött? Az Anonymus figyelmeztette a világot az idei évvel kapcsolatban! - VIDEÓ

2018. május 10., csütörtök




"A Jelek már láthatók!" - magyar feliratos videóban figyelmeztette a Földet a hackerszervezet.

Egy az Anonymus hackercsoporthoz kapcsolódó videó került fel az internetre, mely 2018 elkövetkező kataklizmájára hívja fel a figyelmet.

A csoport olyan megbízható, belső forrásokból származó információk birtokában van a jövőt illetően, mely egyszerre borzalmas és nyugtalanító.

A világban egyes folyamatok elkezdtek megváltozni. A bolygó élővilágára is hatással van egy globális jelenség, mely az állatvilágban is mutatkozik. Világszerte egyre több globális bálnaszerencsétlenséget észlelnek a partok mentén.

Vagyis a bálnák és más nagytestű élőlényke egyszerűen egyfajta "öngyilkossági" hullámot elkövetve a partokra úsznak...

A természetvédők és a tudomány ma sem tudja, csak különféle bizarr magyarázatokkal szolgál ezekre a rejtélyes állati tömeghalálozásokra.

A méheknél is megfigyelték, hogy tömegével kezdtek el pusztulni, és ez világszerte probléma.

Ugyanakkor egyes vidékein a bolygónak rengeteg sáska jelent meg, melyek seregekben járva falnak fel mindent!

Evo Morales bolíviai elnök országában most láttak először sáskákat. Sokak szerint ezek mind apró jelek. A közelgő apokalipszis jelei.

Mindeközben Orwell legszörnyűbb jóslatai válnak valóra, és az embereket tömeges megfigyelés alatt tartják. gyakorlatilag mindent tudnak rólunk. Tudják, mit gondolunk, milyen pártokat preferálunk, mit szoktunk vásárolni...stb.

A világ tehát egy elkerülhetetlen vég felé sodródik, melyről fel is lebbenti a fátylat az Anonymus a rendelkezésére álló dokumentumok alapján. Érdemes végig nézni a videót!

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés kataklizma anonymus


Megtekintések száma: 32553





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet