Már fejlesztik az örök életet kínáló vérátömlesztéses kezelést a világhatalmi elit, és a gazdagok számára?

2022. július 2., szombat




Ez lehet a jövő szinten tartó kezelése. És egy jegy az örök üdvösséghez. Míg a világ szegényei rövid és nyomorúságos életet fogak élni, a szupergazdagok fogják örökölni a Földet?

Az orvostudomány már régóta kísérletezik azzal, hogy valahogyan elhozza az örök fiatalságok az emberiség számára. Számos különféle eljárást fejlesztettek ki az elmúlt években, ezek közül az egyik legígéretesebb az a vérátömlesztéses kezelés, amihez fiatal, 25 év alatti személyek vére szükséges.

Korábban több független tanulmány és konkrét kísérlet is bizonyította, hogy ha fiatalabb eredetű vérátömlesztést alkalmaznak a kísérleti egereken, akkor ezek az egerek képesek voltak ténylegesen megfiatalodni.

Nem csak a vérsejtek fiatalodtak meg bennük, hanem a szerveik is bizonyos mértékben sokkal fiatalabbakká, és jobb állapotúvá váltak.

Ez lesz annak a most induló Startupnak az alapja mellyel a szupergazdagokat célozzák meg majd elsősorban. Vagyis aki hajlandó lesz, és tud is eleget fizetni, az egy sokkal hosszabb, akár több évszázadon átívelő életet „vásárolhat meg” magának.

Rengetegen támadják a kezdeményezést amiatt, hogy csak és szinte kizárólag csak a gazdagok számára biztosítaná a lehetőséget.

Egyes összeesküvés elméletek szerint az egész titokban azért lett létrehozva, hogy a jövőben megalakuló, az egész világot hatalom alá hajtó Új Világrend szupergazdag vérvonalait tömörítő családjainak örök életet és így örök hatalmat biztosítson.

A Rotschild-család évtizedek óta egész Amerikát behálózó gazdasági befolyással bír, és számos család van még az Egyesült Államokon belül, és világszerte, melyek mindvégig biztosították tiszta és nemes vérvonalukat a történelem során.

Ezek a családok mindösszesen pár száz szupergazdag személyt tömörítenek. Ezek az emberek birtokolják a világ vagyonának 96%-át. A maradék 4%-on osztozik mindenki más, a különböző országok és a bankok.

Ők azok, akik mérhetetlen pénzük jogán fogják majd örökségként megkapni a Földet, amikor már minden szegény embercsoport elpusztult. Egy másik teória szerint az Új Világrend létrejöttének legfontosabb lépcsője lesz az Agenda 21 kódnevű protokoll.

Az Agenda 21 során az emberiség populációjának 97%-át elpusztítják, előre eltervezett módon. Hogy ez hogy fog végbemenni, azt nem tudni. Egyesek szerint egy mesterségesen létrehozott, szándékosan elszabadított vírussal.

Mások szerint ezért chemtraileznek már évek óta a légkörbe, de akadnak olyan vélemények is, miszerint egy harmadik világháborút fognak kirobbantani, és egy fegyverek általi genocídium fog végezni mindenkivel.

Csak a kiválasztottak fogják átvészelni, akik megkapják a megfelelő „védelmet” a chemtrailek, és egyéb kórokozók ellen.

Talán a most kifejlesztett vérátömlesztéses kezelés éppen arra szolgál, hogy a szupergazdag világhatalmi elit emberei immunissá váljanak a jövőben pusztító betegségekkel, vírusokkal szemben.

Így amikor az Agenda 21 egyfajta biológiai tisztítótűzként végigsöpör a bolygón, csak egy „maroknyi” ember marad, akiket az Új Világrend kormánya rabszolgasorba taszít, és különféle agymosásokon keresztül elhitetik velük, hogy a karhatalomnak dolgozni, és javakat termelni a legfontosabb, és elsőrendű cél az életükben.

A világban már számos jel utal arra, hogy a világhatalmi elit előkészületei megkezdődtek.

A vérátömlesztéses kezelések bevezetése, és alkalmazása is egy ilyen nyílt előjele lehet annak, hogy a szupergazdag családok elkezdtek felkészülni a végidőkre.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend háttérhatalom agenda 21


Megtekintések száma: 109400





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet