Már küszöbön az európai polgárháború: több helyen tömegverekedések törnek ki az őslakosok és a bevándorlók között!

2017. november 2., csütörtök




Egyre inkább érzékelhetők a feszültségek az európaiak, és az Európa szöveteit belülről bomlasztó párhuzamos társadalmak között. egyre több elemző szerint ennek az lesz a vége, hogy Európa lángokban fog állni!

Hamarosan földi pokollá válhat Európa. Hamarosan minden lángokban állhat. És hamarosan Európának meg kell majd vívnia a saját függetlenségét, a migráció és az iszlám fenyegetéssel szemben.

Ha elbukunk, akkor az Európai nagy kalifátus a nyugati világ sóval behintett halmain fog létrejönni.

Ha viszont Európa időben felébred, akkor ez a dicső kontinens, ha késve is, de megmutathatja majd a világnak, hogy nem tűnik el némán a semmiben, és nem engedi, hogy a kereszténységet lassan az iszlám váltsa fel.

A feszültségek már egyre inkább érezhetők.

No-go zónák, párhuzamos társadalmak és kis "államocskák" jöttek létre egyes európai nagyvárosok szívében. Fekélyként burjánzana, közben készülődnek az Európa polgáraival szembeni háborúra.

Egyre több a friss jelentések szerint a konfliktus az őslakosok és az ide bevándorolt csürhe között Európa minden tagállamában.

Csak néhány példa a hétvégéből: Összesen negyvenen verekedtek össze szombat este a szardíniai Sassari városában a Dettori téren. A L’Union Sarda helyi lap szerint húsz fiatal olaszt támadtak meg a migránsok azért, mert egyikük visszaérve a menekültszállóra azt állította, hogy megverték.

A rendőrök végül négy embert vettek őrizetbe, kettő közülük bevándorló. Egyikük egy 19 éves elefántcsontparti, míg másikuk egy 18 éves gambiai migráns.

Németországban soha nem látott erőszakhullám söpör végig minden tartományban. Fehér német nőket vegzálnak és erőszakolnak, időseket bántalmaznak.

Egyre inkább ébredezik a nép ott is, mert több olyan jelentésről is tudni, ahol európai polgárok megunja a hatóságok töketlenkedését, szervezetten támadtak vissza a migránsokra.

Sok elemző és társadalomszakértő már most úgy gondolja, hogy nagyon rövid időre, mindössze néhány évre vagyunk egy olyan, egész Európát magába foglaló polgárháborútól, melyet a bevándorolt árnyéktársadalom ellen fognak vívni az európai népek.

Ez lesz az a polgárháború, mely során a nagyvárosokat felégetik majd ezek a konfliktusok képletesen, és szó szerint is.

Migránsok ezrei, százezrei lesznek elűzve Európa területeiről, mivel idővel észthez kapnak a nép mellett a hatóságok és a rendvédelmi szervek is.

Ez lesz a multikulturalista elit bukásának időszaka is, amikor már tarthatatlan lesz az álláspontjuk, és már senki sem fog hinni a propagandának.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás multikulti


Megtekintések száma: 41231





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet