Már Magyarország is a harmadik világháborúra készül? Brutális fegyverkezés indult meg!

2018. június 21., csütörtök




A kormányzat bődületes pénzeket költ a fegyverkezésre. Európa más országai is készültségben. Pattanásig feszült nemzetközi viszonyok. Hamarosan jön a világégés?

Átalakulóban van Európa.

Ennek az átalakulásnal a végén pedig egy globális nagy háború várhat a világ nemzeteire.

Legalábbis egyre több elemző attól tart, hogy aharmadik világháború immáron nem úszható meg.

A franciák elnöke, Emmanuel Macron is hirtelen nézetváltáson esett át migránskérdésben.

Annak ellenére, hogy korábban a kvóta mellett tette le voksát az államfő, ma már úgy gondolja, hogy helyben, pontosabban Afrikában kell megoldani a migráns problémát és nem Európában.

Mivel az átalakukás mindig is komoyl konfliktusokkal járt, így feltehetően most sem lesz ez másképp.

Sőt, nagyon nagy az esélye annak, hogy aki alulmarad majd a mostani fegyverkezési versenyben, az valamilyen tartományként végzi egy nagyob hatalom fennhatósága alatt...

Nem véletlen tehát, hogy a magyar állam elhatározása szerint drasztikus mértékben meg kell növelni a katonai és honvédelmi kiadásainkat.

„A cél, hogy a térség legerősebb hadseregével rendelkezzünk erkölcsi, szellemi, fizikai felkészültséget tekintve egyaránt” - tájékoztatták a közvéleményt.

A program két területre fókuszál, egyrészt a humánpolitikai kérdésekre, vagyis arra, hogy legyen az országnak elég és kiválóan képzett, hazaszerető katonája, másrészt a haderőfejlesztésre, a katonai műszaki-technikai feltételek fejlesztésére. Az ehhez szükséges pénzek már megjelentek az elmúlt két év költségvetésében is.

Így például be tudtak szerezni két A319-es repülőt szállítási feladatokra, továbbá lehetőséget kaptak arra, hogy újraindítsák a fegyvergyártást. A 2019-es költségvetésben pedig hetvennyolcmilliárd forinttal több, összesen ötszáztizenhárommilliárd forint jut a honvédelemre.

Folytatják a légierő fejlesztését, a helikopterek és repülőgépek beszerzésére harmincmilliárd forint áll rendelkezésre.

Erre szükség is van, ugyanis a világon számos más ország készül egyfajta háborúra.

Ha bekövetkezik, akkor olyan nagy háború lehet majd belőle, mint az első vagy második világháború. Amerika és az oroszok fegyverkeznek.

A franciák fegyverkeznek, akárcsak a németek.

A svédeknél már lezajlottak olyan tájékoztatások, ahol a lakosság figyelmét hívták fel arra, mit kell tenni atomtámadás esetén... Így hazánknak is az a túlélése záloga, ha beállunk a sorba, és elkezdünk rákészülni az elkerülhetetlenre.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika harmadik világháború


Megtekintések száma: 40846





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet