Már nincs biztonságban Európa? Az iszlám hamarosan bekebelez minket?

2016. december 20., kedd




Egyre fokozódik a veszély, és a hatósági titkos szervek is arra készülnek, hogy a mostani terrortámadási hullám még csak valami sokkal borzalmasabbnak a kezdete. Az elmúlt másfél évben több tucat terrormerénylet volt Európa-szerte, a magyar miniszterelnök pedig állítólag golyóálló mellényben jár többek között a parlamentbe is. Tényleg nincs már biztonságos hely Európában?

Ma már nem vagyunk biztonságban Európában sehol. – állítják egyre többen az utca emberei közül. A média egy az egyben mást mond, mint amit a valóság sugall, főleg Németországban.

Az elmúlt másfél év alatt egy tucat terrortámadás történt Európa-szerte, és ennek még nincs vége. Egyre hétköznapibb helyeken szednek áldozatot a szélsőséges nézeteket valló „migránsok”, és mára elérték azt, hogy az ember inkább otthon marad, és nem megy sehová, csakhogy biztonságban érezze magát.

Ez még csak a jéghegy csúcsa

Az uniós vezetők gyakorlatilag a halálba hajszolják Európát, melyet az iszlám szép lassan bekebelez. A vezetőség együtt köti a csomót azon a kötélen, melyet az unió akasztásához fognak felhasználni a kelet felől érkező hóhérok.

A biztonsági szervek egyetértenek abban, hogy ma Európa óriási veszéllyel néz szembe, és az elmúlt időszakok terrormerényletei még csak a jéghegy csúcsai voltak: valami sokkal nagyobb van készülőben.

Németországot belülről számolja fel az iszlám

Sokak szerint a jövő évben olya komoly belső bomlasztó erő fog végbemenni nem csak Németországban, de más nyugati államokban is, mely Európa végét fogja jelenteni.

A Német média teljesen máshogy állítja be ugyanis a migránsokat, és a valóság köszönőviszonyban sincs a hírekkel. Botrányos esetekről zeng az utóbbi időben az online média, ahová még felszivároghat szabadon az információ.

Nemrég például egy szintén menekült nagykorú fiú erőszakolt és ölt meg egy német értelmiségi lányt.

A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy a lányt halála előtt megerőszakolták, holttestét pedig a vízbe dobták.

Egyre több a helyi szintű atrocitás a német lakosokkal szemben. Hamarosan Angela Merkel, és politikája bitófára küldi a polgárokat, szép sorban, mígnem nem marad senki, aki megkérdőjelezné a migránspolitikát, melyet képvisel.

A nemzetállamok védekezni kezdtek

Azt még a vak is látja, és az is, aki próbál nem tudomást venni a helyzetről, hogy az Európai Unió szintjén megrekedtek annál az álláspontnál, amelynek megváltoztatására Magyarország törekszik leginkább Európában.

Egyre több ország eszmél öntudatra, és érti meg végre, hogy nem szabad, és nem is lehet az Európai unió vezetőségére várni, mert egyszerűen nem kompetensek a kérdésben.

Magyarország felkészül

„Ahhoz, hogy megakadályozzunk egy esetleges terrortámadást, legalább olyan jónak, elszántnak kell lennünk, mint az elkövetőknek” – jelentette ki a magyar miniszterelnök még októberben, amikor a TEK gyakorlat keretében szimulált egy terrortámadási kataklizmát.

Sokan már eleve a gyakorlat tényét is egy komoly előjelnek, egy intőnek tartják, ugyan is a tény, hogy a hazai terrorelhárítás is komolyan számba veszi egy esetleges merénylet lehetőségét, még közelebb hozza a terrorfenyegetettséget az emberekhez.

Ma már tényleg nincsen biztonságos hely Európában, és akár megeshet az is, hogy a következő fegyveres lövöldözés Budapest utcáin fog lezajlani, vagy bombát fognak robbantani a metróban. Nincs olyan információ, mely alapján félnünk kellene, de ez nem zárja ki ennek a lehetőségét.

Arról nem beszélve, hogy egyes hírek szerint a magyar miniszterelnök golyóálló mellényben jrá a parlamentbe, és egyéb eseményekre.

Felbukkant ugyanis egy kép, melyen a militáns ügyekben szakértőnek számító Kónya Péter szerint a miniszterelnök golyóálló mellényt viselt a zakója alatt.

Később ezt a hatóságok és a kormány ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta, így marad a talány: valóban golyóálló mellényt hord, mert ennyire nem érzi már ő sem biztonságban magát 

összeesküvés politika globális kataklizma menekültválság terror


Megtekintések száma: 20574





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet