Már szervezik a "globális elit" szervezeti körvonalait, a háttérhatalmat és a "Deep State" mélyállamot!

2021. október 3., vasárnap
Fricz Tamás írása: A GLOBÁLIS ELIT SZERVEZETI KÖRVONALAI

"Nem illik erről írni. Hiszen a liberális fősodor szerint olyan, hogy globális elit, nincs is. 

Nincs jelen például az ENSZ vezetői köreiben sem, nincs köze a Soros-hálózatnak a most készülő, úgynevezett migrációs kompakthoz sem, amely a migrációt természetes, hasznos és rendkívül pozitív jelenségnek írja le, s emberi joggá kívánja formálni.

Ha csak önmagában a „globális elitről”, „pénzügyi háttérhatalomról” vagy „mélyállamról” (ez utóbbi fogalom, a deep state az Egyesült Államokban terjedt el) beszélünk, a fősodor csak legyint egyet, s annyit mond: mi az a globális elit?

Nos, erre érdemes válaszolni. 

Azért, mert századunk kulcskérdése, hogy fogalmilag, szociológiai, politológiai, társadalomtudományi eszközökkel meg tudjuk ragadni ennek a körnek a létezési formáit. 

Annál is inkább, mert a globális elitkörök elérkezettnek látják az időt arra, hogy megvalósítsák a világkormányzással és a multikulturális, kozmopolita világtársadalommal kapcsolatos elképzeléseiket.

Ennek a koncepciónak része a nemzetállamok, illetve a nemzeti szuverenitás felbomlasztása, az Európai Egyesült Államok létrehozása, a család, a vallás és a hagyományos intézmények felolvasztása, jelentéktelenítése, az egyén mindenek fölé helyezése a közösségekkel szemben.

S végül a legfrissebb, de egyben a legárulkodóbb jel Európa migránsokkal való elárasztása, egyfajta népességcsere és -keveredés, melynek végeredményeként Európa egy kevert fajú, kultúrájában és szellemiségében identitását elvesztő kontinenssé válik.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: alternativhirek

összeesküvés háborúk szabadkőművesek háttérhatalom deep state


Megtekintések száma: 77791

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet