Már zajlik a HAARP légkörmanipulációs projekt? Világszerte különös fényeket észlelnek!

2019. július 25., csütörtök




Már korábban is észlelték az USA egyes területein, hogy éjszakánként nem sötét az ég, hanem lila fénnyel világít. A döbbenetes jelenségről már eddig is több száz videó készült, mégsem adott senki megnyugatató magyarázatot.

Már korábban is észlelték az USA egyes területein, hogy éjszakánként nem sötét az ég, hanem lila fénnyel világít. A döbbenetes jelenségről már eddig is több száz videó készült, mégsem adott senki megnyugatató magyarázatot.

A jelenség október közepén már annyira feltűnővé vált, hogy a szemtanúk egyre nyugtalanabbá váltak. Sorozatosan osztják meg a közösségi oldalaikon a furcsa lila fényben úszó éjszakai égről készült felvételeiket. Vajon mi állhat a rejtélyes fények hátterében?

Október 13 – Helyszín: Cuyahoga River, Ohio: “Kimentem, hogy megnézzem, mi az a furcsa fény, amitől nem tudok aludni. Észrevette, hogy lila az ég egy nagy területen…”

Október 13. – Helyszín: Cleveland, Ohio: “Épp a benzinkút felé tartottam, amikor azt vettem észre, hogy különböző színekben játszik az égbolt. Ilyet még sosem láttam a saját két szememmel.”

Október 26. – Helyszín: Dayton, Ohio: “Hazafelé tartottam a munkából, amikor egy izzó fényt vettem észre az autópályáról. Félreálltam, hogy videóra tudjam venni. Úgy nézett ki, mintha a felhők fölött világítana a lila fény, nem pedig az alatt, és egy helyben állt.”

Október 27. – Helyszín: Cleveland, Ohio: “Szinte minden nap látom ezt a furcsa lilás színű fényt a felhőkön. Vajon mi okozza ezt?”

Október 31. – Helyszín: Bellevue, WA: “Rengeteg ember látta, és nem a felhőkarcolókból, vagy az épületekből jön ez a fény…”

November 4. – Helyszín: Wisconsin: “Még soha nem láttam ilyet az égen …”

Nehéz megmondani, mi okozza a hátborzongató éjszakai fényeket, de úgy tűnik, valami zajlik a légkörben, amit nem tudunk. 

Sok a találgatás, és talán némelyiknek van is valamennyi valóságlalapja. Például már megfigyelték, hogy nagyobb földrengések előtt furcsa fények jelennek meg az adott terület felett. Könnyen lehet, hogy hamarosan egy eddig nem látott erősségű földmozgás van készülőben? 

A másik egyszerűbb magyarázat szerint a mostanában dühöngő hurrikánok által a légkörbe felszívott por miatt lila az égbolt, főleg alkonyatkor…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu

összeesküvés bizarr haarp


Megtekintések száma: 35660





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet