Maria Audete a 34 éves csecsemő

2015. december 26., szombat
Brazíliában él egy csecsemő, aki 34 éves, mégis kisbaba testtel rendelkezik. A lány 1981-ben született. Akkor sem orvosai sem szülei nem tudták még, hogy egy végzetes rendellenességgel jött a világra.

Maria szervezete ugyanis nem termelt pajzsmirigy hormont. A betegség neve hypothyroidis, ami a pajzsmirigy működéssel van összefüggésben, emiatt Maria két éves kora óta nem nőtt, nem fejődött mentálisan.

Azóta eltelt több évtized, és a 34 éves Maria csecsemő testbe zárt felnőtté cseperedett, akinek az értelmi szintje továbbra is a 2 évesek értelmi szintjén maradt.

34-eves-csecsemo

Körülbelül 9 hónapos korában állt meg teljesen a fejlődése. Később az is kiderült, hogyha időben kiderül a lény betegsége, és megfelelő időben kapja az ellen kezelést, akkor ma teljesen normális életet élne, normális felnőttként.

Azonban Maria egy nagyon szegény családban nőtt fel Brazíliában, nem engedhették meg ezeket a drága kezeléseket. Hiába szerepeltek többször a médiában senki sem segíti őket anyagilag.

A lány nem tud beszélni, se járni és több, mint 3 évtizede pelenkát hord. Maria jelenleg édesapjával és annak második feleségével él, aki teljesen saját lányaként tekint rá. Vér szerinti édesanyja 13 éve elhunyt.

Testjelekkel kommunikál, leginkább mutogat vagy különböző artikulálatlan hangokat ad ki magából, és szinte mindig letargikus hangulatban van - ez a hangulat szintén a betegségével függ össze a hormonok miatt. Azóta már több orvos próbált segíteni a családon, és egy kísérleti gyógyszert is kipróbáltak, ami javított Maria állapotán, de nem tett csodát. Továbbra is gyerektestbe zárt "felnőttként" tengeti napjait.

hihetetlen emberi test bizarr hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 17368

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet