Márki-Zay Péter programja szerint a vidéki emberek másodrangúak

2022. január 2., vasárnap




Szerintetek? Durva dolgok láttak napvilágot.

A baloldal legrosszabb hagyományait folytatja Márki-Zay Péter - a rezsicsökkentés ellenzése vagy a migráció támogatása mellett a vidéken élő emberek szidalmazására is gondolunk. 

A baloldali jelölt valamivel több, mint két hónapja futó kampánya alatt több alkalommal is becsmérlő kijelentéseket tett a vidékiekről, de – mint ahogy az a Mediaworks Hírcentrumának összeállításából kiderül – már korábban is tanúságát adta annak, hogy lenézi őket. Ezt támasztja alá az is, hogy máig nem kért bocsánatot a sértő mondataiért. 

A Mediaworks Hírcentrum hétrészes összeállításban foglalta össze Gyurcsány jelöltjének abszurd és tipikusan baloldali programját.

Ez az utolsó rész. (Márki-Zay egyébként újévi "beszédében" a baloldal halálkampányát is folytatta, sőt, egészen ritkán látható visszataszító módon: örömmel nyugtázta, hogy sok idős ember halt meg a koronavírus-járványban, és szerinte ők Fidesz-szavazók, ez pedig állítása szerint a baloldalnak fog kedvezni a választáson. Tavaly tavasszal előbb egy baloldali tanácsadó, Nagy Attila Tibor, majd mintegy megfogadva az intelmeket, Gyurcsányék indítottak halálkampányt a koronavírus-járvány áldozataival kapcsolatban.)

Márki-Zay Péter több alkalommal is sértő megjegyzéseket tett a magyar társadalom különböző csoportjaira. Az egyik botrányos kijelentése december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek tudatlanok, buták. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje így fogalmazott:

„Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy, ahogy '18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítják a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat".

Márki-Zay Péter egy idén ősszel tartott gárdonyi fórumon is a társadalom jelentős részét gyalázta, amikor népbutításnak nevezte a kormány több meghatározó és népszerű intézkedését. 

A fórumról készült videóban a baloldal kormányfő jelöltje milliókat sértett meg, amikor trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit. A megalázó kifejezés Márki-Zay egy decemberi Facebook-bejegyzésében is előkerült, amelyben azt írta, hogy a Fidesz gombának nézi a szavazóit. 

Idén szeptemberben pedig ugyancsak sértő, lekezelő módon említette a magyar emberek jelentős hányadát, amikor egy közösségimédia-bejegyzésében arról értekezett, hogy „felszabadítanák" a vidéket a Fidesztől.

OSZD MEG másokkal is4


Megtekintések száma: 5975





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet