Marsi Stonehenge árulkodik egy ősi civilizáció létéről

2017. május 4., csütörtök
Hihetetlen hasonlóság a Földön található Stonehenge monolitokkal. Mindez véletlen lenne, vagy valami sokkal több?

Rejtélyes kőkört találtak a Marson, éppen olyat, mint amilyen a Földi Stonehenge, mely bizonyíthatja az idegen civilizációk létezését.

A Stonehenge mindig is az ősi civilizációk ódon szimbólumaként díszelgett az emberi történelemben. A mai napig számtalan rejtély, és legenda övezi, hiszen sem eredetét, sem rendeltetését nem sikerült minden hitelt érdemlően megfejteni.

Most azonban úgy tűnik, hogy egy még nagyobb rejtély nyomára bukkantak. Csak épp a Marson.

A vörös bolygó porában ugyanis egy kőkört fedeztek fel a felszíni vizsgálatok során. Olyan kőkört, mely leginkább a már említett Stonehenge-re hasonlít.

A most felfedezett kőkörben található egy másik, belső kőkör. Rögtön megindultak a találgatások, hogy vajon hogy került oda a kőkör, és mi is valójában. Felmerül a kézenfekvő kérdés: idegen civilizációk építhették?

Ha valóban szabályos alakzatról van szó - márpedig erre minden esély megvan - akkor azt aligha lehet természeti jelenséggel magyarázni.

Kik, és miért tették oda? Talán az ősi marsi civilizáció? De miért hasonlít a kőkör a Stonehenge-re? Egyes elméletek szerint mi magunk, földi emberek is a Marsról származunk.

mars-stonehenge-2

Valaha, több millió éve a Marson éltek elődeink, majd a globális kataklizmát követően át kellett költöztetni kolóniánk megmaradt részét a Földre.

Azonban ez az átköltöztetés nem ment zökkenő mentesen, rengeteg minden újra kellett tanulnunk, mondhatni újra elő kellett mászni a kőkorból egészen az ipari forradalomig.

Így vagy úgy, de hamarosan fény derülhet arra, hogy a Marson található kőkör milyen eredetű.

rejtély rejtélyek mars élet a marson markutatás marsi civilizáció


Megtekintések száma: 40942

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet