Marsi város falai egy NASA felvételen: ideje színt vallani!

2023. május 25., csütörtök
Újabb bizonyítékot találtak egy elveszett marsi civilizáció létezésére? A Curiosity egy ősi város falainak romjait fényképezte le. A NASA pedig mélyen hallgat.

Régóta megy a vita arról, hogy a Marson, ha volt élet, milyen fejlettségi szintig jutott el, és hogy esetleg az évezredek során képes volt-e fennmaradni annak ellenére, hogy a bolygó elveszítette az éltető légkörét.

Különféle sejtelmes sziklák, maradványok kerültek elő, melyek azt sugallták: nem csak hogy létezett fejlett civilizáció a Marson, de a Földi ember a Marsi civilizáció leszármazottja.

Ezt a felvetést sokan arra alapozzák, hogy az egyiptomi kultúra és építészet. és a Mars felszíni formái között kísérteties hasonlóságok mutatkoznak.

Azóta lelkes ufó hívők kutatják a NASA által közzétett marsi fotókat, hátha azonosítani tudnak bizonyos elemeket, melyek erre az elveszett civilizációra, illetve az általuk hátrahagyott dolgokra utalnak.

Most a Curiosity által lőtt egyik felvételeken fedeztek fel valami nagyon szokatlant, mely első ránézésre nem feltűnő, de ha jobban megvizsgáljuk, akkor kísértetiesen hasonlít egy falakkal körülvett város romjaira.

Szinte biztosak benne, hogy ezek a falak mesterségesek, a természet ugyanis nem dolgozik derékszögekkel.

A távolságból ítélve a város nagyon messze van, és impozáns méretű lehet. A NASA természetesen sokat sejtetően mélyen hallgat az ügyben, és nem nyilatkoznak.

Korábban már több volt NASA munkatárs kiteregette az űrhivatal szennyesét, miszerit tudnak az idegenek létezéséről, de nem tesznek semmit ellene.

A Holdról és a Mars felszínéről készült felvételeket egy külön részlegen „hamisítják” meg, ahol az a szakemberek feladata, hogy a publikumnak szánt képeken lemontírozzák az oda nem illő objektumokat.

ufó ufók idegen mars idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 202463

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet