Martin Schulz lépése lesz az EU koporsójába az utolsó szeg!

2017. december 30., szombat




Létrehozná az Európai Egyesült Államokat, a tagállam akarata ellenére is! Ehhez nekünk, magyaroknak is lesz egy-két szavunk!

Martin Schulz nem akármit tervez. Ennek sokan nem fognak örülni, azonban még kevesebben hiszik, hogy ezt meg fogja kajálni az európai társadalom.

Schulz ugyanis teljes pályás támadást indított az európai, nemzettudattal rendelkező államok ellen.

Létre kívánja ugyanis hozni Juncker barátjával karöltve az Egyesült Európai Államokat.

Az pedig nem érdekli, hogy lesznek, akik nem kérnek belőle, kötelezően ráerőszakolná mindenkire, akire csak lehet.

Az SPD egy kongresszusán arról beszélt, hogy még szorosabbá kell tenni az európai uniós országok integrációját, ennek fényében pedig 2025-re meg kell teremteni az Európai Egyesült Államokat.

Az Európai Uniót 2025-re egy új alkotmányos szerződés alapján Európai Egyesült Államokká kell formálni. Azon tagországok, akik pedig ezzel a szerződéssel nem értenek egyet, azoknak ki kell lépniük.

Azonban az első lépésként megpróbálhatják őket is erőszakosan bevonni, ha pedig ez nem sikerül, egyszerűen kirúgdalják ezeket az országokat az Európai Egyesült Államokból...

Azonban mielőtt aggódnánk, érdemes megemlíteni, hogy Schulz terve gellert kapott, nem kicsit, nagyon

Európa társadalma ugyanis ébredezni kezd...

A legnagyobb elutasítottsága Schulz ötletének az Egyesült Királyságban volt: 43 százalék nem értett egyet az ötlettel. Még Németországban is többségben voltak az elutasítók: 33 százalék gondolta úgy, hogy Schulz hülyeségeket beszél.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség politika


Megtekintések száma: 29160





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet