Más népek betelepítése csak eszköz Brüsszel kezében, a cél Európa tönkretétele!

2020. május 20., szerda
Jön a roham?

Miközben Brüsszel egyre több embert telepítene Európa, addig elvenné a mezőgazdasági termelőktől a támogatásokat, emiatt kevesebb és rosszabb minőségű élelmiszert lennének képesek előállítani. 

Néhány éven belül hatalmas éhínség, emiatt pedig lázadások, összecsapások, nem kizárt, hogy háborúk törnének ki a kontinensen.

Egy háború rengeteg hasznot hoz a fegyvergyáraknak és a bankoknak, melyek hitelezik. 

Egy háború után a mélybe zuhannak a jelenleg magas európai ingatlanárak. Kinek az érdekeit szolgálja ezzel Brüsszel?

Úgy tűnik Brüsszelnek nem a migránsbetelepítés a célja, az is csupán egy eszköz Európa elpusztításához, mint az, hogy elvegyék az európaiaktól az élelmiszert.

Az európai mezőgazdasági termelők és szövetkezetek legjelentősebb érdekvédelmi szervezete, a COPA-COGECA 2018. szeptember 13-án tartotta elnökségi ülését Brüsszelben, ahol a tagszervezetek – köztük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – képviselői megvitatták a Közös Agrárpolitika (KAP) 2020 utáni átalakításával kapcsolatos álláspontjukat – írja a NAK közleménye.

Győrffy Balázs, a NAK elnöke felszólalásában hangsúlyozta: Magyarország számára elfogadhatatlan az Európai Bizottságnak (EB) azon terve, mely szerint 2020 után reál értéken 15 százalékkel csökkenne a KAP költségvetése, miközben a gazdákkal szemben támasztott elvárások az eddiginél szigorúbbak lennének.

A NAK legalább a jelenlegi költségvetés megőrzését tartja szükségesnek

– hangoztatta Győrffy Balázs. 

Az új KAP mielőbbi elfogadását szorgalmazó bizottsági álláspontról szólva elmondta: nem a gyorsaság, hanem a minőség a fontos, egy jól átgondolt, a korábbi hibákat kiküszöbölő KAP-ra van szükség.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek


Megtekintések száma: 41138

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet